Aslansisi1 cansu0655 eşim temelli tarafında çalışıyor ,çok istiyordum o tarafta oturalım diye işine yakın olur çabuk gelir diye ama eşim asla kabul etmedi ne market ne park hicbirsey yok dedi başına bir iş gelse aracın yoksa çok zor ve her yere uzak Sincan da oturuyorum
ilknur91 Merhaba temellide yaşamıyorum ama o ilçeden geçiyoruz uzun yolda merkeze kızılaya yaklaşık 1 saat uzaklıkta
Syds Arkadaşım oturuyor merkeze biraz uzak sakin yeni gelişmekte olan bir yer. Sakinlik seviyorsanız çabuk alışırsınız
cansu0655 Syds yakınlarda okul market vs bulunuyor mu biliyor musun sürekli sincan merkeze mi inmek gerekiyor
Syds Okul var market çok yok sanırım yani genellikle site oralar gördüğüm kadarıyla. Sitelerin mesafesi var biraz manav 101 falan var yürüme mesafesi var biraz aracınız varsa Sincan merkeze 20-30dk falan
Aslansisi1 cansu0655 Bizde o durumdayız ne yapacağımızı bilmiyoruz ,kira Mart’ta 20 bin olacak , temelli tarafi çok uygun ve sıfır daire var fakat çocuklu olunca araçta olmayınca zor ,siz nerde yaşıyorsunuz şuan
Syds cansu0655 Araçsız biraz zor toplu taşıma kullanmak zorundasınız biraz sıkıntı olur uzak çünkü. Kiralar uygun ve evler güzel. Biraz daha gelişmesi gerek o zaman da fiyatlar yükselir elbet