Minky elmaliturta Icot Alyask Icot Eesmaaanur Sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bu yanıklara soğan kabuğu iyi geliyormuş soğanın dış kabuğunu içme suyu ile ağır ağır kaynatıyorsunuz 1 saat kadar kıpkırmızı çıkıyor suyu o suyu yanik yere sürdüğünüz zaman geçiyormuş biz sürdük inşallah geçirir
Icot Minky çok geçmiş olsun çok üzüldüm 🥺 Rabbim bir daha yaşatmasın. O uyanıkken arka gözlerde pişirin yemeklerinizi ve ilgisini çekecek farklı oyunlar bulun oyalansın.
elmaliturta Minky canım internetten bak da ocak bariyeri al benim kızımda geziyor bu ara alicam ondan bende korkuyorum bisey düşmesinden. Çok geçmiş olsun
Deletedmom302 Minky çok geçmiş olsun, daha beterinden saklasın rabbim seni ve herkesi içinde de beni inşallah, isteyerek olmuyor kaza adı üstünde kendini harap etme lütfen, hemen iyileşir inşallah kuzucuk
kerem_imm Minky ah canım benim ya. Çok geçmiş olsun. Em korktuğum şeydir bu. Sırf bu yüzden oğlum uyanıksa ön tarafta bir şey pişirmiyorum. Allah acil şifalar versin inşallah.
menis_21 Elhamdülillah müslümanım😊 bizde aynı soruyu sorduk kendimize fakat her konuda danıştığımız bir Hocamız sürmekte bir sıkıntı olmadığını söyledi....