Bezelyeannesi Kızlar bu doktor kendi hesabından gönderi paylaştı çalıştığı hastaneyi suçlayarak konunun ne olduğunu bilen var mı iddasına göre yenidoğan çetesinden daha beter şeyler dönüyormuş hastanede
cakebabe Bezelyeannesi dün post açtım bende gıden varsa bilsin diye doktor yorumlarda yazmiş tiktok videosu için gebeleri erken doğuma alıyolarmış
likeli Bezelyeannesi böbrek yetmezliği ile ilgili paylaşımlarını gördüm ben gereksiz yere nakil ve diyalize yönlendirilen hastalar olmuş sanırım.
endoplazmikretikulumiste Bezelyeannesi burada doktorun da samimiyeti önemli hani baştan beri bilip sustu mu şu an öğrenip konuyu patlattı mı ?
merkursavascisi_06 Bezelyeannesi olay ne bilmiyorum sma bi felaketi daha kaldıracak yürek kalmadı bende🥺
Bezelyeannesi cakebabe altta yorumlarda kadının biri söylemiş onu yapan doktoru bu olabilir mi acaba diye bir doktor kariyerini yakıp böyle bir paylaşım yapıyorsa mutlaka vardır bir sorun ama sesini duyuramıyor
Bezelyeannesi likeli yorumlarını okudum sırf paylaşım için erken doğurturulan bebekler var falan diye anlatıyor eğer gerçekse kan dondurucu hatta üzeri kapalı suçladığı doktor paylaşım yorumlarını falan kısıtlamış
Bezelyeannesi endoplazmikretikulumiste dediklerine göre 2 ay önce gelmiş o hastaneye sanırım anlayınca paylaşım yaptı
Bezelyeannesi merkursavascisi_06 sma değil canım çalıştığı hastaneyi ifşalıyor doktor böbrek nakli gerek olmayan hastalara para için nakil yapıyorlarmış daha neleri
merkursavascisi_06 Bezelyeannesi sma yanlış olmuş ya ama yazmıştım olayı bilmiyorum ama bir felaketi daha yüreğim kaldırmayacak😔
Bezelyeannesi merkursavascisi_06 off gerçekten öyle gündem çok hızlı değişiyor artık duygularımız bile iki günlük oldu hatta saatlik oluyor geçiyor yenisi geliyor ben yoruldum bişeyler düşünmekten,
cakebabe asrinhatasi muhtemelen fenomen bir doktor ya da olmaya çalıyor içerik çıksın diye sanırım çünkü bu doktor tiktok videosu için gebeler erken doğuma alınıyor diye belirtmiş yorumda