lceLady tavuklupilavv Sanirim et sote veya kavurma Henüz karar veremedim ama et yemegi olacak kesin Kendi yedigimizden özel yapmiyorum
uykusuzanne__ tavuklupilavv biz ne yersek onu yiyorlar Öğlen sucuklu ıspanak 🥬 yemeği var Akşamda pilav ve yoğurt yerler çünkü ciğer yemiyorlar
Sare_nuhaninannesi_05 tavuklupilavv kızım 2 yaşında artık biz ne yersek kendisi de bizim yediklerimizden tercih edebilecek kıvama geldi akşama yoğurt çorbası düşünüyorum yanına da ya sebze yemeği ya da erişte yapacağım turşu da koyarım çok seviyor özellikle turşuya bayılan bir çocuk 🤭
tavuklupilavv ZeydsMom hangi balığı yiyor ve kaç yaşında. Benim bebeğim et tavuk balık bunları tek olarka yemiyor yemeklerin içinde karışınca anca
kahvekolik_ Biz aksam ne yiyorsak bebegimede veriyorum (10aylik bu arada) yemegi tuzlamadan ayiriyorum onu veriyorum ozel bisey yapmiyorum artik.
tavuklupilavv kahvekolik_ ben de hemen hemen her yemeği vermeye çalışıyorum ama mesela akşam bize fırında tavuk var onu yemeyecek ayrı yapıcam 😂
ZeydsMom tavuklupilavv 1 yasinda. Ya turkce baktim ismine somon alabalik yaziyor bilmiyorum o mu. Eti turuncu gibi bi renk . Ben patatesle veriyorum. Haslanmis patatesle birlikte seviyor
hellobeybi tavuklupilavv öğlen brokoli çorbası yapıcam galiba, yanına da yeşil mercimekli bulgur pilavı düşündüm
tavuklupilavv hellobeybi yoğurt çorbası yaptım içirdim akşama da belki ben de sebzeli bulgur yaparım ona yanına da yoğurt. Afiyet olsun