sumoom Bugun başlıyorum ek gıdaya ne vereyim sizde hanımlar , ne ile basladinz , 5 buçuk aylığız biz , tadım mi doyum mu vereyim nasıl ve ne ile baslamaliyim
Senakaraca sumoom önce yoğurt ile başlayabilirsiniz. Daha sonra sebzeler ardından meyve ve tahıllar ile bitirirsiniz. İlk gün az miktarda başlayıp üç gün boyunca miktarı artırarak devam etmelisiniz. Sevdi diye fazla verirseniz kabız olma ihtimali yüksek ve meme reddi olabilir.
lceLady sumoom Yogurt diyenler olmus ama ben ilk sebze derim Sonuçta sebze demek lif demek.. Şahsen yogurt bizde kabizlik yapmisti tabi ileriki aylarda bu durum düzelmişti Hani bilin diye diyorum Miktar konusuna gelince ben bu konuda limit vermedim bebek istedigi kadar zaten yiyecegi bi lokma bişey Sonra blw veriyordum gun içinde
ZeydsMom sumoom tadimla . Alerjisi yoksa yogurtla baslayabilirsiniz. Ama genelde Sebzeler . En son meyveler
kupakizi_ Öncelikle tadımla ve ev yapımı yoğurtla başlamıştık biz sonra sebzeler buharda haşlanmış ☺️
kupakizi_ sumoom evet ben önce tek sonra sebzeleri karıştırarak verdim tadıma 3 gün kuralı alerji için çok iyi oluyor
ZeydsMom sumoom evet once tek tek. Heosini zaten yemeyecke bi kasik yeyecek belki de sevmeyecek diliyle ittirecek hepsine hazir olun. Sebzeleri denedikten sonra o sebzelerle corba yapabilirsiniz.
hazale966 sumoom suan et suyu icin erken 7. Ayda et suyu tavuk suyuna gecin bence agır olabilir suan. 1. Gün havuc sadece kendi sütünüzdende ekleyebilirsiniz alerjisi varmı onu test edersiniz verdiğiniz seyleri gün gün verinli alerji durumunda neye alerjisi oldugunu bilirsiniz. 2. Gün havuc+patates 3. Gün havuc+patates+kabak gibi ilerleyebilirsiniz. Bence pirinç atmayın suan onu yutamayabilir. Haşlayın corba kıvamında verebilirsiniz icine de mama yada anne sütü sağıp ekleyebilirsiniz. Tatlandırır.