pantenkelebek selinssst kızım yaşından bi kac gün önce yürümeye başladı şimdi 13 aylık piti piti yerinde durmuyor sizinki de başlar yakında
Ballikizim99 selinssst 12 aylıkken elini tuttuğumda yürüyordu 13 aylık olunca kendi başına da yürüyebildi 😇
beriiiiil selinssst sizinle aynı zamanda bu dediklerinizi yapıyordu 12.5 aylıkken yürüdü daha yeni 3 4 gün önce 🙈
prensesannesiiiiiiiiiii Yürürken ilk düştüğünde çok tepki verirseniz korkar yürümez benim kızım 11 aylıkken ilk adımını atarken düştü korktum belli ettim 2 ayda yendi şükür🌸 az kalmış ama yürümek üzeredir🥰
oglum01 bendenbirtanedahayok ilk adım arabasının faydası ona tutunmaya sürekli istiyordu ona tutup bizde destek vererek yapıyordık tabi bu her çocukta farklı ama tabiki 6 aylıkken düzgün değildi yürümesi 9 aylıkken yürüdü şuan düşüyor ama yürüyor desteksiz korkutmadık onu düşsede kendisi kalksın ah vah demesik eltimin kızı düşünce çok korkmuş anne baba ondan çocukta korku tepkisi geliştirdi yürümedi ama şuan yürüyor 15 aylık o bu arada
yusraras46 selinssst Oğlum 13 aylık Kızım 12 aylık yürüdü 🤗 Bence çok beklemez yürür çünkü benim kızımda aktif bir bebekti ama oğlum tembel bir bebekti
asure Bizde sorun mu var, geriden geliyoruz bayağı sanırım 🙈 bebeğim tam 10 aylık, koltuk kenarında sıralama yapıyor ama yattığı yerden tek başına doğrulamıyor ve emeklemiyor
gamzeci selinssst kızım 1 . Yaşından beri yürüyecek sanıyoruz emekleme sıralama tutunup kalkma hepsini yapıyor du ama 15. Ay 10 günlük ken yürüdü hiç bir yerden destek almadan direk salonun ortasında kendi kendine ayağa kalkmaya calisti bütün gün akşam da birden yürüyüp gtti öyle bakakaldık ☺️🤲🏻 20 gündür yürüyor çok şükür ne zamanki kendi kendine kalkmaya calisirse desteksiz şekilde bu yürümeye hazırım demek mis onu öğrendik 😊
mrsyildizkids selinssst 7-8 aylarında bu dediklerinizi yapıp hatta yürüme arkadaşına tutunarak tek başına yürüdüğü halde 13,5 aylıkken tamamen yürüdü 😀 bizlerin değil onların hazır olması gerekiyor :)
UrbanMom selinssst 8 aylıkken sıralama yapınca maşallah oğluma hemen yürür dedim 13 aylık yürüdü yani ters köşe yaptı 😂
balkizannesii selinssst 12 ay 15 günlükken yürüdü hemde yürümeye hiç niyeti yokken bi yerlerden tutunup kalıyordu gidiyordu ama ellerini bıraktığımız zaman bi yerden tutunmadan asla ayakta durmuyordu oturuyordu hemen bi anda kalktı yürüdü şimdide oturtamıyoruz 😂😂
ebru3457 selinssst 9 ay 1 haftalık felandı bi kaç adım atıp düşüyordu şuan 10 ay 1 haftalık daha aktif yürüyor peşimize emekleyerek geliyordu şuan yürüyerek geliyor ama tabi hala arada düşmeleri oluyor
Aselku_01 Kızım 11 aylık 26 günlük neredeyse 1 yaşına girecek hâlâ emeklemiyor doktora gittik normal diyip duruyorlar çocuktan çocuğa fark var diyolar bir yorumu olan var mı acaba ?