ecrinbebe rumys03 canım bende yeni bir kişiyle anlaştım atandım işe başlicam iki bebeye bakacak benimki sabah 7 den akşam 7 ye kadar sadece çocuk bakacak ev işi felan yok çocuklar uyuduğunda yemek yapacak mutfağı toparlicak 30 bine anlaştık
oak00 rumys03 ayy ücretler şaka gibi gerçekten ben tam gün kreşe 15 bin veriyorum çevrenizde kreş varsa araştırın derim tabi kreş yaşındaysa
YumukluSucurtaa rumys03 şimdi bence hafta kaç gün calisicak kac saat calisicak günlük ne iş yapacak olmasına göre değişir
alexab rumys03 anladım. İşin ehli biriyse böyle etkinlik vs yaptırıyorsa 35-55 arası değişiyor üstüne sigorta da istiyorlar. Ama mahalle ablası tarzında bakan kadınlar var onlarda asgari ücrete çalışıyorlar.
YumukluSucurtaa ecrinbebe 12 saat nerdeyse 2 bebe bide yemek hazırlıyor mutfak topluyor bence aldığı para iyidir
oak00 ecrinbebe evet iki çocuk normal ama ben yine kreşten yanayım eğitimi için çocuklarla sosyalleşmesi için aşırı katkısı var oğlum 3 yaşında çok iyi şekilde ingilizce biliyor ve kreşe başlayınca çat çat konuşmaya başladı
ecrinbebe YumukluSucurtaa evet yemek yapıyor mutfağı topluyor iş olarak tabi bebekler uyuduğu zaman yapıyor bunu eğer gün içinde uyumazsa yapamıyorum mecbur atandım bakalım ne olacak
YumukluSucurtaa ecrinbebe fiyatı iyi saati çok çünkü asgari zaten 22 bin daha da aşağı verseniz kimseyi bulamazsınız