kedi0101 Merhaba kızlar kızım 7 ay13 günlük ek gıda ve mama içiyor dün öğlenden beri mama içmiyor aç uyumuyor ama içmiyor ne yapıcam ben
Melihaslan5144 kedi0101 oğlum mamayı 7. Ayda bırakmıştı 8. Ay atağını zor geçirdi bıraktı ve sadece mama yiyordu ek gıdada tam olarak yiyemiyodu çok zordu benim için
asenauras kedi0101 5.5 aylığız yaklaşık 10 gün önce aynısı bende yaşadım. Çok zor günlerdi. 5. Gün iyibariyle düzelmeye başladı. Doktor iştahını açdın diye zinco şurup verdi. Tam uyku mayhoşluğunda mama veriyordum . Bazen 60 ml bazen 30 ml içiyordu . Uyku mayhoşluğunda dene. Su vermeyi teklif et . Güne başladığında bir öay kaşığı keçiboynuzu pekmezi veriyordum ben . Çok şükür iştahı düzdldi. Bu bir geçiş dönemi sanırım
aybarssmom_ Benim oğlum emzikle uyuyor mamayı reddettiğinde uyuklar gibi olunca emziği çıkartıp mamayı veriyordum o şekilde deneseniz? Emzik kullanmıyorsa bile böyle biraz içi geçince tuttursanız, tam uykuya dalınca değil ama
kedi0101 Su içtiği bir biberonu var geniş ağızlı ona yaptım içti bakalım bida içicek mi ek gıda alıyor yiyor ama ben el gıda almasını tadım yaparak alsın istiyorum