ogretmenanne2024 Kızlar bebeğim 6. Ayın içinde doğduğunda kulaklarında bir sorun yoktu ama büyüdükçe kepçe olmaya başladı benim ve eşimin kulakları normal bir sorun yok. Bebeği böyle olup sonradan düzelen var mı ilerde akran zorbalığı yaşamasından çok korkuyorum🥹
Mathilda_ ogretmenanne2024 benim oğlumun kulakları kepçe bebekligine göre çok fark var büyüdükçe yüzü oturuyor siritmiyor oğlum küsünce kulakları yaprak gibi düşüyor çok tatlı oluyor😂
pimpiriklianne43 ogretmenanne2024 arkadaşımın kizininda böyleydi saç bandıyla durdurmayı denedi ama bebeği bandı taktirnazdi sonra kulaklarının arkasına tıbbi bant taktı diye biliyorum alışana kadar saç bantini deneyebilirsin durduruyorsa
ogretmenanne2024 Mathilda_ yaa yerimm maşallah. Benimde kızım çok tatlı duruyor ama işte çocukları biliyorsunuz inşallah ileride dalga gecmezler 🥹🌸
Mathilda_ ogretmenanne2024 maalesef bende bu konuda çok üzülüyordum çocukları geçtim yetişkinler bile artık iğrenç olmaya başladı oğlumu görenler ayy bu neden bukadar kepçe diyordu alay ediyorlardı ama artık umursamıyorum kendini savuna bilirse hiç bir problem olmaz büyüyünce olmadı ameliyat olur
afrakevser Kulakları yumuşak olduğu için şekli değişebilir uyurken katlanıyorsa düzeltin benim kızımda kulakları düzgündu sonradan yastıktan dolayı katlandı kepçe oldu 🥲 kepçe kulak bendi aldım düzeldi 1 yaşından sonra düzelmez şimdiden yapmanız lazım bandana da taksaniz olur kulaklari yapişsın
ogretmenanne2024 afrakevser yastiksiz yatırıyorum ana yine de kulakları katlanıyor şapkayla yatirsam faydası olur mu acaba 🫣
Alparslanmom__ Ailemde kepçe kulak sorunu olduğu için bide bende de hafiften bi kulağımda da var oğlumunda iki kulağı öyle kepçe kulak bandı almak istiyorum faydasını gören var mı ?
esoss22 Alparslanmom__ ben 1aydir sadece gunduzleri takiyorum.pek fark olmadi daha 4aylik bebegim azda olsa var kulaklarinda herkes kafa buyudukce oturur kulaklar diyo ama ben onlem amacli takiyorum
afrakevser basak98 valla hiç hatırlamıyorum 8 aylıkken başladım sanırım çünkü bilmiyorumdum duzelebilecegini siz hemen başlayın 1 yaşını doldurmadan yapın kulakları yumusakken
ogretmenanne2024 pimpiriklianne43 2 gün taktım ama durdurmadi gece yatarken takmayı düşünüyorum ama düzelir mi bilemedim deniycem
asyabebek44 esoss22 üzerinden baya geçmiş, bebeğimizin kulakları biraz olsun düzeldi mi acaba nasıl oldu kullanmanız işe yaradı mı, benim kızımda 2buçuk aylık kulak bandajını bugün kullanmaya başladım işe yarar mı acaba 🥺
esoss22 asyabebek44 hicbir ise yaramadi bosu bosuna 2ay boyunca tumgun taktim eziyet etmisim ogluma. Kafa yapisi buyudukce kulaklar goze batmamaya basladi bizimki cok az one dogruydu saclar falanda cikinca eskisi kadar gozumuze batmiyor artik 7.5aylik olduk