canankuzy Kızlar benim bebeğim 1ay 30 günlük gözlerini bazen saniyelik kocaman büyütüyor sizce neden ya internette saçma seylrt yazıyor lütfen cevaplayın
Meryem18s canankuzy Bence göz için muayene ettir. Önce kendi doktoruna yenidoğan polikliniğine git ordan yönlendirirler zaten rop için. İnternete bakma bence niye strese sokuyosun kendini durduk yere doktor en sağlıklısı
hera96 canankuzy gözüne doktor bakdıysa bir aorun görünmediyse rahat olun, bebeklerde bazen göz seyirme, ani göz bebeğinin yukarı kayması, şaşılık gibi durumlarda normal
Meryem18s canankuzy Bişey demedi ise sorun yok o halde ama sizi endişelendiriyor ise doktorunuza danışın bence
canankuzy Meryem18s endişeleniyorum açıkcasi çocuk sağlıgi polikliniği den aldım inşallah bi sıkıntı çıkması 🤲
minikpanda73 canankuzy telaş yapmanıza gerek yok gözüne birşey denk geliyordur siyah beyaz renkte (yavaştan görmeye başlıyor) Benim oğlum 2-3 haftalık anlık kafayı dikiyor bir yere bakıyor gibi sonra anladık baya meraklı olduğu içinmiş 😅
canankuzy minikpanda73 kontrol ediyorum takip ediyor mu goz teması kuruyor mu hepsini de yapıyor ama işte göz büyütmesi ne bilim tuhafıma geldi açıkçası