caglaay Kızlar bebeğim 9buçuk aylık uyutmaya çalıştığımda çok ağlıyor tam 5 defa kustu ama neşesi yerinde kaldırdığımda direkt oynuyor ateş ishal falan yok sadece uyumak istemiyor ama 4 5 kez kusunca korktum 8den sonra sadece anne sütü aldı acile götürmeli miyim başına gelen var mı bilmiyorum
kbraaa18 caglaay balgamlı mı kustu benim bebeğim de kustuk tan snra kendine geliyordu balgamı atınca yanı birikmiş balgam atınca genel de rahatlıyorlar bebekler
ebrumiragok caglaay üşütmüş olabilir veya gün içinde birşey yedirdiyseniz dokunmuş da olabilir tekrar ederse acile götürün derim vücut susuz kalırsa daha kötü olur
caglaay ebrumiragok 3 akşamdır kusuyor aslında gece ama 2 gün 1 kez kusmuştu şimdi 5 kez kusunca korktum yediği bişey dokunsa sabahta kusmaz mıydı bişey dokunuyordur diye 2 gün kustu diye bişey yedirmedim akşam 7 8 den beri 🤷🏼♀️
kbraaa18 caglaay canım normal balgam yani nasıl tarif etsem sümük gibi bişey işte hırıltısı falan var mıydı kusmugu ekşi gibi kokuyor muydu eğer öyle kokuyorsa üşütmüştür bide çok kusmuş doktorumuz bize takip edin ertesi gün de devam ederse getirin demişti sen de takip et devam ederse götür bence
shricl caglaay yedikleri dokunmuştur yemekten sonra hemen yatırmayın lütfen yatırınca ağlamasının sebebi midesinden olabilir. Tabi doktorun görmesi daha iyi olur takipte kalın
caglaay kbraaa18 balgamı bilmiyorum çiçeğim ama kusmupu ekşi kokuyor ateş ishal vs yok neşesi yerinde uyutmaya çalışmadığım sürece şuan karşımda oynuyor mesela 🤦🏼♀️ öyle yapayım yarında olursa götürürm o zaman teşekkür ederim 💖
hera96 caglaay merhaba, bebeğin kilo kaybı var mı? Kusmanın bir çok nedeni ola bilir, reflü, orta kulak iltihabı, mide bağırsak enfeksiyonu, aşırı haraket, idrar yolu enfelsiyonu, beslenme hızı
caglaay hera96 merhaba kilo kaybı yok çiçeğim izlemlediğim hiçbir belirtisi yok ateş iştahsızlık ishal o yüzden bende anlamadım sadece arada bir kulağını çekiyor gün içinde nadiren diş olduğunu düşünmüştüm ama bu kusmalar belki de kulak iltihabındandır dediğiniz gibi bir doktora götüreyim ☹️
Mommyhann caglaay balgam atıyor olabilir bence her ihtimale karşı yarın götürün burnu tıkalımı yada uyurken bi hırıltı vs oluyormu kusmuğu temizlerken yapışkanlı gibi oluyorsa balgamdır