hera96 Hanımlar hayırlı kandiller, evde paketleme işi yapan var mı? Gerçekden var mı öyle iş? Varsa bana da önere bilir misiniz? Bebeğim 5 aylık, ben de kendi harcamamı kazanmak istiyorum, hem eve de bir katkım olsun istiyorum.
Deletedmom_289 hera96 canım evde paketleme işi bulmak çok çok zor. Benim arkadaşım 2023 yılında 2 bin TL dolandırılmıştı. Sabun paketleme işiymiş güya altında dolandırıcılık çıktı.
mihra69 hera96 insan eve katkısı olsun istiyor. Sağ olsun eşim eksik bırakmaz hiçbir şeyi ama bende ona destek olmak istiyorum 🥰
hera96 mihra69 ya evet kendi harcaman olması daha iyi, mesela bir şey istiyorum eşime söylüyoeum para vere bilir misin diye, halbuki rahat gönlünden geçeni almak daha güzel, evimin eksikleri var alalım diyorum acelesi ne diyor, pek önemsemez o, 🥲
Arelmommy Snowglobe işkurun evde paketleme işi yok maalesef eğer internet üzerinden işkut paketleme işi falan görüyorsanız muhtemelen dolandırıcılar
Arelmommy Deletedmom_289 katılıyorum çok nadir çıkıyor hele google a hiç güvenmesinler ne doğru dürüst numara var arasan açmıyorlar ne doğru dürüst fotoğraf adres var yalandan site kurmuşlar dolandırıyorlar milleti
Deletedmom_289 Arelmommy evet canım Google dan bulmuş. Ne yazıkki bundan kargo parası bi kaç birşey parası istemiş. Sonra da biz size iade edeceğiz demiş gidiş o gidiş para.
Deletedmom_289 Snowglobe keşke bizim bulunduğumuz şehir de de olsa ya yok. İşkur typ den personel alıyor okula belediye ye camiye temizlik personeli olarak. Ama evde iş imkanı yok