kardelen1209 Kizlar diyette sabah kahvaltiniz nasil oluyo neler hazirliyosunuz klasik kahvaltidan sıkildım degisik biseyler denemek istiyorum
ayseee_ kardelen1209 yulaf tost lezzetli ve doyurucu oluyor,yine yulaf,granola ile meyve fıstık ezmesi vs karıştırıp çok güzel tabaklar çıkıyor ortaya ve doyurucu oluyor,normal omlet, mantarlı omlet, yumurtalı menemen vs alternatif var baya aslında
araskusum kardelen1209 haşlanmış yumurta salatası (yumurta, taze soğan, roka, tere varsa marul), yulaf lapası, avokadolu yumurta, kepekli tost (içine beyaz peynir,domates ve yeşillik)
maygirl kardelen1209** 1 yumurta 1 yemek kasigi ruseym veya yerine misir unu dereotu karisik omlet **2 adet altinbasak light biskuwi arasina ince suzme peynir ve kiwi **1 yumurta 3 4 adet kucuk mantar ve 1 kucuk boy patates omlet Aklima smdilik bu 3 tarif geldi son 3 yılim hep diyetle ve diyetisyen eşliğinde geçti onlarn listesinden aklimda kalani yazdim size.
araskusum kardelen1209 yulaf, bal, kakao, az tarçın, süt üstüne çeydek muz, tek kare bitter çikolata ve çiğ kuruyemiş deneyin. Ben bir tek böyle yiyebiliyorumm öneririm
ayseee_ kardelen1209 bende sevmiyorum kakao,meyve, fıstık ezmesi vs ile tatlandırın anca öyle biraz yenilebilir oluyor benim için,birde yulafı hiç sevmeyen biri olarak yulaf tostu seviyorum o tat gelmiyor ve baya doyurucu denemenizi tavsiye ederim