Ballilokmam11 Merhaba hanımlar kardeşim ve eşi umreye gittiler daha dönmediler ama hediye almışlar bize sagolsunlar giderken bisey yapamadım fırsatım olmadı dönüşte ne alabilirim
uykusuzanne__ Ballilokmam11 giderken para veriliyor genelde bizde gelincede hiç bir şey verilmiyor bilemedim üste kalsın post
Mircet Ballilokmam11 gelmelerine yakın evini temizleyebilirsin.Geldiklerinde yemeleri için ikramlik yapabilirsin.
YumukluSucurtaa Ballilokmam11 giderken genelde para verilir ama geleni gideni olur hediye alabilirsiniz pasta kurabiye gelen giden içinde biseyler yapabilirsiniz
Mnli Ballilokmam11 bütçenize göre gram çeyrek ya da üstü güzel bir de tatlı yaptırabilirsiniz bir tepsi gelenlere de ikram ederler
Ballilokmam11 uykusuzanne__ ya öyleymiş de işte ben bilemedim anı oldu görüşmemiz üstüne de gittiler zaten
Ballilokmam11 Mircet 2 saatlik mesafemiz var dönüşte turkiyeye gidecekler daha sonra gelecekler yani temizlik felan zor olur
Ballilokmam11 YumukluSucurtaa evet o tarz benimde aklımda da gelinimize şal alacağım yanına acaba ne alabilirim bilemedim
Ballilokmam11 mirgulak Mnli söyle ki farklı şehirlerdeyiz hosgeldine gittiğimizde gelinimiz bide yemek yapar zaten 😂ya bende ikramlık yaparım diye düşünüyorum da şimdiden yanına başka ne alabilirim acaba bilemedim
Mnli Ballilokmam11 bizde altın giderken veriliyor hani bozdurur orda harcar gibisine ama giderken vermemişsiniz dönünce verebilirsiniz o yüzden