ayseniz66 Bebeğim 1 aylık oldu hala karnı gurulduyor aç desem değil fazlasıyla emiyor böyle olay yaşayan var mı
rana0234 Benim bebeğim de oyledi,bağırsaklar hareketlendikce sancı oluşuyor diye biliyor.Buyuk ihtimal gazdandir.Daima gazını çıkarmaya özen gösterin
ayseniz66 rana0234 gazını çıkarıyorum kendi de çıkarıyor hem üsten hem alttan damla veriyorum masaj yapıyorum
babyboy_35 ayseniz66 gazını çıkarsa bile o aylarda bitmiyor benim bebeğimde öyleydi çıkartıyordu ama asla bitmek bilmiyordu bide koliktik 🤦🏼♀️
rana0234 ayseniz66 yeterli gelmiyor olabilir,kimi bebek aşırı gazlı oluyor.Bende aynı sıkıntıyı çektim.Ne kadar gazını cikarsakta bitmiyor,rahatlamiyor cocuk
merveems Bizde de aynıydı dışardan baya sesi duyuluyordu guruldamanın ama gazdan sürekli emdikleri için bitmiyor
selimurass Ne kadar süre devam ediyor bu guruldama. Benimde 27 gün oldu öncesinde yoktu böyle bir şey ama iki gündür hem çok gurulduyor hemde sürekli sancısı oluyor.
alyny Bizim yedi bucuk aylıkken bitti gibi guruldama 9 bucuk aylık hala arada gaz problemi devam ediyor