mervekal 6 haftalık bebeğim hiç uyumuyor gece ve gündüz kucağımda uyuyor yatağa koyunca uyanıyor ne yapabilirim bana bi çare olun akıl verin
Nergisssss mervekal daha çok küçük kaygılı belli müzik ninni dua gibi rahatlatacak şeylerle uyutmayı deneyin isterseniz
luna93 mervekal ben kendi yatağıma yatırıyorum, yanına da ben yatıyorum, tensel temas yapıyorum, elini tutuyorum, yüzümü yüzüne getiriyorum, ben burdayım diyip ninni söylüyorum :)) emziği de hep ağzında tabi, güvende hissetmek istiyor
mrvmmn Yalnız değilsin 2,5 aylık bebeğim var benimde ilk öyleydi gece gündüz uyumuyordu hatta sürekli ağlıyordu sürekli 😩1-2 saatlik uykularla duruyordum çok zordu 😢ama gün geçtikçe toparlıyorlar eskiye oranla gece uykusu düzelir merak etme ancak hala senin bebeğin gibi kucakta uyutuyoruz ve kucakta uyumaya devam ediyor . Sırtı yere geldi mi anında uyanıyor bizde çözüm bulamadık 🤦♀️
mervekal luna93 emzik de almıyor 3 tane emzik aldık bugün BİM’de gördüm bi tane silikon uçlu deniyim dedim biraz aldı sonra bıraktı bende tuturmak istiyorum uyumuyor kucağımda uyuyor ama yatağa bırakınca hiç uyumuyor