miranatlass Ballilokmatatlisi 3.ayda mamayı reddetmeye basladı 9 aylık olduk hala reddediyor bizim alerjimiz çıktı bebiş kaç aylık
mihriiican Ballilokmatatlisi aptamil deneyebilirsiniz. Diğer mamalara göre biraz daha tatlıymış galiba genelde seviyor bebekler aptamili.
Ballilokmatatlisi 6 aylık olacak hastalandı yogun bakım sürecimiz oldu sütüm azaldı mama da yemiyor ek gıda ya basladım ama tadımlık ilerliyoruz suan beslenecek kadar yemiyor mama bari içse toparlanırdı biraz🥲
bebeklerrr İçmeme sebebi mama mı biberon mu acaba içmeyen bebekler için valinya şurubu öneriyorlar mamanın içine damlatıp kullanıyor deneyebilirsiniz.
miranatlass kemalefe besleyemiyorım maalesef uykuya dalınca emziği çekip biberonu veriyorum ama bitirmiyor çok az içiyor artık içerse kardır gözüyle bakıyorum çaresizlikten
Yagmur988 miranatlass Uykuya dalıp kucağına alınca içmiyomu kucakta biberonu ileri geri yapınca emiyo
ebrukaracacan miranatlass bebelac gold denediniz mi? Bide farklı biberin uçları yada kaşık mama alın 7.ayına girmiş gerçi bizde 1 yaşında hala şarkılar türküler zorla yiyor hala ek gıda zaten 1 kaşık anca