atlass_momm _meryem002 merhaba bizimde var 5 aylık sağ testis inmemeiş beklemediyiz siz kaç aylıksınız ? Umarım inerler ve ameliyata gerek kalmaz
DemetCEBE _meryem002 Bizimde sağ tarafında inmemis testis teşhisi konuldu bebeğim 8 aylık doktor 1 yaşına kadar bekliyecegiz inmesini eğer inmezse ameliyat olunması gerekiyormuş.ama pek ümitli konuşmadı cok düşük bi ihtimal dedi
Pamukbaby _meryem002 bizimde öyleydi 2 buçuk aylıkken sünnet yaptırdık ondan 20 gün sonra felan indi direk
Civcivim12 _meryem002 bizimikide öyleydi 3 4 aylıkken fark ettik doktor iki ay daha bekleyin tekrar getirin dedi inebilir diye bizde iki ay daha bekledik ve götürdük inmiş çok şükür, sizde acele etmeyin doktorunuzu dinleyin ona göre hareket edersiniz
kupakizi_ Benim bebeğimin doğduğunda inmemişti. Sonradan indi. Biz cerraha gösterdik tabi takip ediliyor.
kupakizi_ atlass_momm 3 aylıktı torbada dediler ama geri çıkabilir veya yaşına kadar inmeyebilir denmişti sürekli kontrol ediliyor o yüzden şükür geri çıkmadı hiç tekrar
maviummu19 _meryem002 bizimde 1 aylıkken öyle demişti doktor sünnet ettirdik o dönem 6.ayda tekrar bakıcapını söyledi sonra geçti kendiliğinden 4 aylıkken falandı galiba birde başka bir doktor muayene sırasında çocuk kasıkdıgı içinde yukarda durabilir banyodan sonra gevşemişken daha belli oldugunu söylemişti bir doktor
UrbanMom _meryem002 başımıza geldi 9 ay rutin kontrolde farkedildi genel cerrahiye yönlendirildik üniversite hastanesine götürdüm orada hocaları bakti sorun yok dedi. 1 hafta sonra sünnet yaptırdım sünnet doktoru da sorun yok dedi. Ama 1.5 yaşında torba kısmında yumurtası elime gelmiyor daha yukarıda duruyor.
kupakizi_ atlass_momm ben sünnet ettirdim böyle bir şey sorulmadı hiç sünneti yaptıktan sonra dedi torbada diye
kupakizi_ atlass_momm rica ederim. Herkes farklı bir şey söylüyor. Sünneti erken yaptırmak çok iyi gerçekten kolay geçiyor. İyi bir doktor bulun bence ona göre karar verirsiniz. Bu durumda sünnet doğru olmayabilir.
atlass_momm kupakizi_ bende çok istiyordum erken yaptırmayı ama bu testis olayı olduğu için yapmadılar evet başka bir doktor araştıralım