Birdunyabircennetannesi Eşimin kot pantolonunu yıkadım Düz siyahtı Makineden bir çıktı çizgi çizgi damarlanmalar olmuş Nedenini bilmiyorum arkadaşım deterjan lekesi Nemliyken ütü bas tülbent koyup dedi Yok çıkmıyor neyin nesi anlamadım🤷
ZeydsMom Birdunyabircennetannesi nemli bezle silmeye calisdinmi? Benim de granul deterjandan sonra makinama biseyler oldu siyahlarda boyle lekelerle cikiyo neler yaptim caresi bulunamadi. Deterjan lekesi diyorlar . Her yikama sonrasi esimin pantalinlarini bide nemli bezle siliyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
beyzzsenturkk_ Birdunyabircennetannesi pantolon boyası akmıştır benim aldığım pantolunumda da öyle olmuştu direkt çöp maalesef
masterchefiniz Birdunyabircennetannesi sıvı deterjan mı kullanıyorsun ben yeni sıvı deterjan aldım bingonun bizim kıyafetlerde böyle oldu cizgi çizgi
Sunismyson Birdunyabircennetannesi eğer geçmezse kumaş boyasıyla boyayabilirsin canım eski siyahlığına dönmüş olur hem de çizgiler geçer. Toz deterjan yapıyor böyke genellikle sıvı deterjan daha iyi bu konuda
papatyakokulum_ Birdunyabircennetannesi hayır deterjan ızı esımın koyu renk pantolonları da böyle oluyo evde varsa sıvı deterjanla yoksa kısa programda deterjansız yıkıyorum düzeliyor
oylesinebiri__ Birdunyabircennetannesi bimgonun sıvı deterjanıni kullanın çok iyi toz deterjan böyle yapıyor
[silindi] Birdunyabircennetannesi rica ederim bende ayni sorunu yasiyordum sivi deterjana gecince duzeldi☺️