ozge9393 ilay-mom bnde deneyim diş kaşıntısı olayına da iyi gelir 👍🏻 birde konudan bağımsız ama bebeklerimiz arası çok yakın olduğu için soruyorum sizinki dönüyor mu acaba
betul97_ ozge9393 Bizim doktorumuz ilk yoğurtla ile başlattı 3 gün kuralı uyguladık. İlk başta öğürdü sonra yedi. Bugün havuç verdim hiç beğenmedi yoğurtla karıştırdım öyle yedi. Bizde 5 ay 18 günlüğüz 5 gün önce başladık tadıma
ozge9393 betul97_ ben geçen haftalarda ara ara yoğurt verdim ama üç gün kuralına uymadim. Aslında öğürme olmadı ama diliyle sürekli itti yutmadı çok az yemiştir bnde zorlamadim yarın tekrar deneyeceğim
betul97_ ozge9393 İlk başta yapıyor mesela dün patates verdim ilkten beğenmedi istemedi sonra yemeye devam etti. Bugün havucu hiç istemedi yani hep itti bende yoğurt ekledim öyle yedi maşallah
ozge9393 betul97_ bende yemediği şeyleri yoğurtla vermeyi düşünüyorum çünkü yoğurdu sevdi gibi. Kaşığı sıyırmayı öğrense daha kolay olacak ikimiz içinde ☺️
betul97_ ozge9393 Benim kızımda tam yoğurtçu aynı ben 😅😅 Sıyırmıyor, kaşığınaz tabağına saldırıyor 😂😂
ozge9393 betul97_ bnde severim yoğurt inşallah benim oğlan da bana çekmiştir 😊 benimkinin şuan tek derdi bişeyleri ısırarak damaklarini kaşımak yemek yemek fln umrunda değil 😂
beybimomm ozge9393 yoğurda alerjisi yoksa yaptığın sebze purelerini içinde ekleyip verebilirsin canım
ozge9393 beybimomm üç gün kuralını uygulamadim yoğurtta ama olsa belli olurdu die düşünüyorum cnm bnde düşünüyorum karıştırıp vermeyi ☺️
beybimomm Annecik-06 az miktarda verilebilir canım, bebeğin gaz durumuna göre de değişebilir bu durum. Benimki mesela şuan muz verdiğimde kabız oluyor ondan vermemeye yada az vermeye özen gösteriyorum
Annecik-06 Hipp 5 tahıllı ek gıdayı denediniz mi hiç kızlar bu ek gıda döneminde ona baya kilo aldırıyor diyorlar
ozge9393 Annecik-06 valla bugün gidip baktım alıp almamak arasında çok kaldım tadimlara yeni başladım die almadım eşimde pek sağlıklı bulmadı ama aklımda da kalmadı degil cnm
Annecik-06 ozge9393 valla bende kararsızdım ama arkadaşlarım hep kullanmışlar baya da memnunlardı zaten içerisinde sadece tahıllar var