17 aylık olacak az kaldı, geçen hafta malumunuz tüm ülkeye yayılan hastalığı geçirdik hala da biraz öksürmesi var ama baya azaldı yani neyse bu sürede ben de hastaydım hala da kötüyüm ama oğluma çok ilgili davrandım yine de ve sanırım bu ilgiyi anladı şimdi mesela istediği bişey olmayınca öksürmeye ağlamaya başlıyor öksüre öksüre kendini mahvediyor ve istediğini versem de aynı devam ediyor, üstüne bir de ekran bağımlılığı çıktı başımıza 3 gün oldu ne TV ne telefon göstermiyoruz kendimiz de almıyoruz koridora bırakıyoruz dün gece 2de uyandı ve 4e kadar telefon istedi ağladı her şeyi denedim uyumadı en son kızdım bağırdım üzüldüm sonra ama bi tek öyle uyudu napıcam hep bağırmak istemiyorum bir de bağırmaya da alıştırmamıştım yani ilk defa gece bağırdım uyusun diye buna nasıl uyudu ya kafam çok karıştı her durumda ne yemek yiyor (önüne ne koysam yerdi şimdi masadaki diğer şeylere elini uzatıyor ama ne istediğini kendi de bilmiyor uzattığı her şeyi bu mu dedikçe ağlıyor ) ne uyuyor sürekli bi ağlama durumu ne bu 2 yaş sendromu mu ekran bağımlılığı mı hastalıktan mı kafayı yicem artık