dayes Fikk gazdan o kadar çektik ki kaşıkla yiyordum kimyonu, yemek yiyicem de içine kimyon atacağım öyle bir lüksüm yoktu :')
Zuzua Fikk . Kimyon vücutta biriken gazın dışarıya atılımını kolaylaştırır. . Yani gaz çıkartır . 🤣 Vücutta olanı beşinde olani
hry410_ Ben oğlumda kullandım ama kuru fasulye taze fasulye yeşil mercimek de onun dışında kullanmadim
Fikk dayes ay sorma çok canım çektiydi 🤣 içine 1 yemek kaşığı kimyon üstüne bir tatlı kaşığı kimyon 😂 misss
asrinhatasi Fikk daha değişik bişey söyleyeyim hamilelikte çok kimyon yersen bebek gazsız olur diye bir post okumuştum momda. Ben de aman ne zararı olur ki diye her yemeğe kattım kimyon. Sonuç gazı kolay çıkan bir bebekti oğlum 😅
14032 Fikk bizim doktorda kimyonu önermişti yemeklerine kullan bebeğe iyi gelir gazını rahat çıkarır diye denedim gerçekten işe yaradı 😂
Rez Fikk suyun içine katıp da için elbette engeller, ben de alışkanlık olmuş her yemeğe atıyorum neredeyse bir fiske annem de senin çorbaların bir tuhaf kokuyor diyor :)))) misafir hariç kullanılmaması gereken yemeklere de kullanıyorum , öneririm