Deletedmom5151 Bugün bisey atlattık ve evden bisey çıkarmak istiyorum sadaka kime ne verilir ne deyip versem pek kimseyide tanımıyorum ihtiyacı olan birimi olmalı
Bulutbey Deletedmom5151 kocakarı usulü soğan tuz ve ekmek verebilirsiniz. Az önce okudum diğer postunuzu allah bir daha yaşatmasın. Çok geçmiş olsun .
PonciKom Deletedmom5151 yaddım saygaları var mesela yardım sayfalarında bebek bezi ihtycmız var dıyor öyle bısey uapabılırsın ben yaptm ıhtyc var dedi yolladım bılgıleri sadec senle paylasıyor adrese yolluuorsınjz
emirhanecozlem Deletedmom5151 bence tanidiginiz bildiğiniz ihtiyaç sahibi birine verin sonuçta niyet önemli
Melek-yelgel67 Deletedmom5151 çevrende yardıma muhtaç birisi yoksa bir camiye bağışta bulun rabbim kabul etsin
Deletedmom5151 Bulutbey onun anlamı ne acaba inanın bilmiyorum ilk kez duydum Allah razı olsun kimseye yasatmasin rabbim
Bulutbey Deletedmom5151 inan bende bilmiyorum ama babaannem kurşun döken nazar okuyan bir insandı. Hani her mahallede komşuanne denilen kadınlardan. Ondan duymuştum bende.