Fatmanur41 Oğlum 2 yaşına girdi dün hala konuşmuyo 2 kelimeyle cümle bile kuramıyo evet çok kelimesş var 20 falan kelimesi var ama konuşmuyo herşeyi anlıyo aşırı hareketli maşallahı var ama yok anam konuşmuyo çocuk sizinkiler de böyle mi
MimarAnne0 Fatmanur41 öyle canım 25 aylık olacak 1 hafta sonra kelimesi var ama ikili cümle vs yok bazen canı isterse anne bak anne düştü falan ama genel olarak canının istemesi lazım 😅
kirazz55 Fatmanur41 24 aylıkken dediğiniz gibi 20 30 k3limesi vardı 2.5 yaşına doğru Bi açıldı şuan 31 aylik çok çok akıcı olmasada konuşuyor bazı şeyleri hala söyleyemiyor ama kendini anlatıyor domates patates böyle uzun şeyleri söyleyemiyor yada yarım söylüyor ama farkettimki kolayına geleni yapıyor ve üzerine gidince bilerek söylemiyor birde kisitlibolarak YouTube den baykuş tv var ordan günlük Bi kaç şarkı açıyorum onları tekrar ediyor mesela birde akran çok iyi geliyor
cansell2111 Kızım 28 aylık tam 24 aylıkken cümle kurmaya başladı şuan tam anlamıyla konuşuyor çocuk şarkıları söylüyor bence 26 27 aydan sonra atak olur konuşurlar diye düşünüyorum
Fatmanur41 kirazz55 konuşması için sosyalleştirin diyolar ama her çocuk aynı olmuyo ya benim oğlum dayak yiyo ya da benimki sıkıyo çocukları o yüzden çok ortama sokasım gelmiyo biraz tedirgin oldum o konuda