muh Çok yoruyor bu durum beni artık,gece gündüz uykuya direniyor ,uykusu var gözü kızarıyor.Yinede direniyor,,gecede saat başı oyanıyor.
aven muh 16.aya girmemize bir kaç gün kaldı neredeyse 15 gündür uykuya direnme var ama öyle böyle değil ne yapacağımı bilemiyorum o da bilemiyor bomboş dolaşıyor ortalıkta ya da beni kaldırıp evde gezinmek istiyor ve saati asla belli olmuyor 12/½ uyutmak istediğimde de çığlık ata ata ağlıyor çok güzel bir uyku düzenimiz vardı eser kalmadı
sakinyasam muh merhaba.Uykuya direnmeleri azaldimi acaba 1 ay olmus nerdeyse.16.5 aylik kizim 1 haftadir 1.5 hatta 2 saat direniyor uyumuyor
muh aven durumumuz aynı.uyumamak için kaçıyor bizdie dişlerden dolayı uyku düzeni hep değişiyordu ben yinede saatleri geçmeden yatrdım.Son 2haftadır ne gündüz ne gece uykusy kaldı,15-18ayda atak vardı
aven muh yaşının doldurur doldurmaz tek uykuya geçtik biz gündüz bir problemimiz yok max 2 saat uyur genel olarak şöyle söyliyim tek uyku ve 1,5 saatlik bir uyku
muh aven saat kaç gibi uyuyor gündüz uykusuna? Bende geçsin istiyorum artık tek uyku yapıncada huysuz oluyor
aven muh onu siz zorlamayın ama şöyle yapbilirsiniz uyumasına fırsat vermeyip 2.uyku saatinde ya dışarda parkta olun ya da oyun saati yapın ben çalışıyorum annemler bakıyor kızıma genellikle normal şartlarda akşam 9:30 da büyük uykuya geçiyor dişlerden dolayı çok sık uyanıyorız gece sabahta en geç 9:30 da uyanıyor ama 8/9 arası uyanma saatidir öğle uykusunuda 13:00 gibi yapıyor
aven muh bir süre sonra yeni bir düzene alışıyorlar misiafirlerim vardı yatılı ve iki dişi daha geliyor çok dişimizde yok 5 dişimiz var sadece o yüzden düzen bızuldu hep şimdi eski rutinimize geçeceğim bütün işimi gücümü bırakıp yoksa çok yoruluyorum
muh @“aven” aven bu sabah 8de uyandı.9 buçuktta uykusu geldi.10:30 uyutdum ,12de uyandı bu günde saat 3te misafirlikteyiz. Adeten bizde 1uykuyu erken yapıyor 2cini istemiyor.öne çekmeyi becersem öğlen uykusu yaptırmak istiyorum.21-00da uyur
aven muh evet haklısın çok erken yapıyor en az 10 gün belli saatinde uyku rutini yapmayı dene bakalım gece gündüz kalktığında kahvaltı saati ve oyunların sıralaması inş düzelir
atilgann sakinyasam 16. Ayı yeni doldurduk.normalde yatağına koydum mu kendi kendine uyurdu.son 4 5 gündür asla yatağına girmek istemiyor. Kendi yatağımızda uyutup öyle yatırıyorum park yatağına.gecede aşırı uyanıyor.her uyanmasında yine bizim yatağa alıp uyuyunca kendi yatağına yatırıyorum.geçici olduğunu söyleyin lütfen 🙏🏻🙏🏻