aven ipeksibel sallanan kuğu almıştım kızıma doğum günü hediyesi birde altın yapmıştım partimize gelenlerde kullanacağı hediyeler almışlardı
mavikelebek4 ipeksibel gram altın yapmaya çalışıyorum her doğum gününde bide ona özel bebeklikten bu yana her yaş için fotoğraf albümü yapıyorum
forumgurmesi Biz Scott and Ride almıştık. Altın künye olabilir, bebeğiniz kızsa altın küpe olabilir, 4in1 bisiklet olabilir :)
aven forumgurmesi scooterından memnun musunuz acaba ben globber ile ikisi arasında kaldım globber ebeveyn kontrollü çok şart değilmiş gibi geldi yaza kadar büyümüş olacak zaten şuan 15 aylığız da emin olamadım
Deletedmom897 forumgurmesi aynı fıkırdeyım :) scoot and ride dan memnunmusunuz kullanmaya basladınızmı bu sıralar almak ıstıyorum ama 4in 1 bısıkletmı alsam bunumu alsam cok kararsız kaldım
Deletedmom897 aven sizi okumadan aynı soruları sormusum :) ben dr suan tam bu ıkılemdeyım karat veremedım
forumgurmesi aven çok memnunum şuan evde koridorda sürüyor, yazın da dışarıda sürecek inşallah. Ama malzeme kalitesi çok çok iyi. 5-6 yaşına kadar kullanan tanıdığım birinin var avm,park,sahil heryer de sürüyor çocuk bence cok güzel:)
forumgurmesi Deletedmom897 bizde ikisi de var prego 4in1 bisiklet var daha sonradan bisiklet olması cok güzel uzun ömürlü. Scootrr da aynı şekilde cok uzun süre kullanılacak bir şey. Çocuğunuz özgür ruhlu ise ikisinide cok sevecektir:)
aven Deletedmom897 kasım da çok güzel fiyata düştü ama emin olamadığımdan almamıştım ve bütün arkadaşlarımı ikna edip globber aldırmıştım 😃😃😃şimdi bizim kızın bir scooterı yok bir an önce karar verip almak istiyorum normalde hiç kararsız bir insan değilim ama bu konuda takılı kaldım hele görsel olarak leopar modelli s&r bayıldım ama hala emin değilim bir çok da video izledim artıları eksileri hep aynı
defnevedoruk ipeksibel globber aldık 1 yaşında, şimdi 2 ay sonra 2 yaşına giricek ne alsak bilemiyorum 🙈