Papatya-eylul88 Kizlar gastiritten şupheleniyorum yarin endoskopim var.sorum şuki gastirit geçen bir şeymi ve neler yememek gerekiyor?bide çayda içilmemesi gerek diye duydum ve ben çay aşigigim cok severim varmi böyle birsey
lceLady Papatya-eylul88 Birçok sey yasak Tatli aci baharat asitli nerdeyse hersey Kudret narı kulllandim gerçekten efsane birsey cok iyi geldi cok daha sonra sogan suyu ictim Gastrit olayindan kurtuldum
asam Papatya-eylul88 ben gecici bse oldugunu dusunmuyorum bende de var ilk ogrendiginde cok sıkı bir pehrizcuyguladim rahatladim smdi istedigim herseyi abartmicak sekilde yiyorum bi problem yasamadim cok sukur
lceLady Papatya-eylul88 İnsanlar bunu dua ederek yapıyor Hakiki zeytinyağı ile Köylülerde pazar yerlerinde oluyor Bu ufak kavanozu geçen sene almistim 250₺ Kullandigiimdan degil ama heryerde bulunmasi boyle zor Dursun köşede diye almistim Arastirin bakin netten kudret nari faydalari
Papatya-eylul88 lceLady belirtileriniz neydi lutfen söylermisinuz?şuan kurtulmuşsunuz çok şükür yasakli seyleri tüketebiliyormusnz
Papatya-eylul88 lceLady merhaba kudret narini nerden aldiniz acaba?yardimci olabilirmisiz.nasil tukettiniz.faydasini gordum demissiniz
lceLady Papatya-eylul88 Gastritte olmasi gereken belirtilerdi çünkü endeskopi girmistim Sinir stres cok etkiliyor benimde hayatim dönem tavan yapmıştı.. Psikolojinizi saglam tutun Doktor size diyet listesi verecektir Unutmayin Muz iyi gelir mide asinidizi alir rahatlarsiniz
lceLady Papatya-eylul88 Kudret nari gercekten cok derde deva birsey Tadi igrenc birsey yani yiyince insan kusacak gibi oluyor ama ondan başkada çözüm yokk gibi Alabilirseniz köylülerden gerçek yapanlardan alin Arastirin bakin iyi gelecektir sizede inşallah Sogan suyu basta belki mideyi yakabilir yavas yavas kademeli ictim ben 15 gün boyunca adet bitiminden sonra
lceLady asam Sizde kudret nari tavsiye ederim cok fayda ediyor Gastrit ulser reflu mide yaralarina birebir
lceLady Papatya-eylul88 Her gun ac karnina 1 tatli kasigi yedim 15 gün Zaten yedikçe mideniz rahatladigi zaman durumunuzun iyilestigini fark edeceksiniz Tadi dedigim gibi kötüdür sakin vazgeçme yemekten direk agziina at ve uzerine hemen su ic Kusmamaya calis Rahatsizliginiz gecene kadar Asitli yiyecek ve içeceklerden uzak durun Örnek olarak cola kahve soda domates portakal Tatli olarak cikolata Aci baharat Sut iyi gelir laktozsuz Muz iyi gelir asidi alir
Papatya-eylul88 lceLady ayy cnm benim cok tesekkur ederim cok saol cok yardimci oldun.benim belirtim şu sürekli gegirme geliyor içten hafif (dışa çıkmiyor) sonra gogsume vuruyor sadece bu belirtim gastirit mi sence cNm
Papatya-eylul88 lceLady mutlaka arastiricam burdada var köyluler.ins.bulabilirim Cay tuketiyormiydun o donem
lceLady Papatya-eylul88 Sadece tek sebep bu diyemeyiz Mide yanmasi Karnin sismesi Yediklerin agzina gelmesi bazen acı sular Tokluk hissi Bazen sancılar olur
lceLady Papatya-eylul88 Eger iltahaplanma varsa mideni temizlerler Cok ileri durumlarda kusmalarda olabiliyor