kums İnanilma dişim ağrıyor antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum sprey kullandım gargara yapiyorum karanfil koydum az önce acile gittik işlem yapamıyorlar öylece gönderdiler ne yapabiliriz çok kotuuuu
mother-of-money kums en babasını çektim. Evet antibiyotiğin fayda etmesi uzun sürüyor bu yüzden 2 şey önereceğim size bol tuzlu su ve elma sirkesiyle ağrıyan dişin üzerinde biraz tutup çalkalamanız. Kısa süreli de olsa inanılmaz fayda veriyor + ağız içi bakteriyi de öldürüyor
ezgiiturkk Antibiyotik 2 güne etki ediyor biraz daha dayanmalısınız. Sarımsak bastırabilirsiniz ağrıyan yere doğal antibiyotik. Kırık bi dişim var benimde sarımsak hep geçirmiştir ağrısını şükür. Kekik suyuylada gargara iyi geliyor büyük geçmiş olsun 🙏
Leyla07 @kums Geçmiş olsun 2 3 gündür 20lik dişimden bende maf oluyorum karanfil koyuyorum tuz la fircaliyorum disimi apranax içiyorum evde antibiyotigim var gitmedim dişçiye de korkuu🥺
kums Leyla07 valla gece hiç bir işlem yapmadilar şimdi özele gidiyoruz artık parayla herşey olur gerçekten ☹️