ElifKaratas Merhaba arkadaşlar 55 günlüğüz göğüs ucum yara bazen kanıyor kızımn kusmugunda bir kaç kez farkettim kan gibi gelmişti . Dilinde pamukçuk var hergün sodalı suyla siliyorum az önce dilinin üstünde böyle kahverengi renk pıhtı gibi yer edinmiş sildim beyaz bezle kahverengi renk diline yapışmış bu ne olabilir ki ya
deletedmom234 ElifKaratas ben her kustugun da peynir gibi kusuyor ya. Onu agiz mendiliyle aliyorum. Sen de her seferin de oyle yapsan pamukcuk olmaz belki 😳 kahverengi leke hakkin da bilgim yok maalesef
Gizemre ElifKaratas ben su veriyorum ağZına bi çay kaşığı temizlesin diye öyle de oluyor şükür daha pamukçuk olmadık Sende ver hergün biraz geçer inş su temizler ağzındaki pamukçuğu
ElifKaratas deletedmom234 pamukçuk fazla Yok Bende hep siliyorum su verıyorum dilinin üstünde kahverengi renk olmuş peynır kesiği gibi yıne
deletedmom234 [bilinmeyen] aynen temizlesen daha iyi olur. Cunku her seferinde kusmuk oldugunda pamukcuk oluyor. Agiz mendilleriyle temizle.
ElifKaratas Gizemre verıyorum canm su pamukçuk fazla değil sürekli temizliyorum göğsüm kanıyor göğüs ucumdan da sarı yeşil tarzı göğüs pedine sıvı akıyor acaba dedim diline onlarmı iz yaptı göğsüm yarık cok fena
Gizemre ElifKaratas aa çok geçmiş olsun büyük ihtimalle o yüzdendir o zman benim göğsümde öyleydi ped iyice sırılsıklam olana kadar bekletiyodum onun nemiyle geçti krem fln fayda etmedi
ElifKaratas İnternetteki bilgilere de inanıp strese girmek istemiyorum bakteri oluşumu enfeksiyon sonrası belirtisi felan yazıyor korktm biraz