Mavi10 Merhaba kızlar bebeğim 21 buçuk aylık kahvaltı yediremiyorum var mı bir öneriniz bu durumu yaşayan çözüm bulan var mı?
mbarlasu Mavi10 1yaş 25 günlük bizdede durumlar böyle ne benim yedirmeme izin veriyor kendide oynayıp mıncıklayıp atıyor gece beslenmesi yapıyoruz bizde. Bide 1 hafta hastaydı ondan sonra değişti hastalık huy değiştiriyormuş büyüklerimiz öyle söylüyor. Bilemedim 🤷🏼♀️
gokcenin_annesi_ Mavi10 foruma kahvaltıda ne yediriyorsunuz diye sormaya gelmıstım benim de 20 aylık. Gece beslenmesi yok. Emmiyor da. Sabah uyanır uyanmaz süt ister vermemeye çakışıyorum onu içince hiç yemiyor çünkü. Kahvaltısı da bir yumurta biraz yoğurt başka da bişey yemez sizler neler veriyorsunuz
elifnsli Ay bu tam ben 20 aylık benim kziimda 1 aydır kahvaltı yapmak istemiyor ,şimdiye kadar hergun bir tane yumurta yerdi ağzına bile sürmüyor pankek krep zaten yemez
Mavi10 elifnsli aynen pankek krep hiç yemiyor benimki de sizin ki emiyor mu benim ki gece azda olsa emiyor ondan mıdır bilmiyorum
elifnsli Mavi10 benim kızım emmiyor ama mama içiyor gece iki sabah 1 kere eskiden de içiyordu ama yine de kahvaltı yapıyordu şuan hiç yapmıyor ya ağzını açmıyor yada verdiğimde geri çıkarıyor
Mavi10 elifnsli evet yemek istemiyorlar ama gece beslenmeside bir yerden sonra etkiliyor diye düşünüyorum ama kesemiyorum bir türlü
Mavi10 gokcenin_annesi_ yumurta hergün pişiririm ama çok nadir yer bende bi ihtimal yaparım sonra yanına bazen muz yoğurt bazende avokado yoğurt işte yese daha çok şeyler yaparım da boşuna oluyor o yemeyince
gokcenin_annesi_ Mavi10 avokadoyu daha küçükken verıyıedum şimdi yemiyor. Artık çok kasmamaya başladım ya yemek istemiyor. Ne hazırlarsam resmen çöpe gidiyor bazen güzel yıyor o zaman da biz nazar ediyoruz sanıyorum anne baba olarak sevınıyoruz yıyor dıye sonra yine kesılıyor.