Tuqbaaa İçsin bişey olmaz benim oğlumda Sütaş süt içiyor devam sütü değil ama normal süt içiyor devam sütünü içiremedik doktorlar diyor zaten 3 yaşına kadar içsin diye kemikleri güçlenirmiş
efeninannesi4207 Tuqbaaa aaa öyle mi yaa Bebelac olanını içiyor biberonla 4 numarası var 1 yaştan itibaren yazıyor 2 yaş olanı yokmuş
Tuqbaaa Normal süte geç ozaman Sütaş bi dene yada pınar dene severse devam edersin boş boşuna devam sütüne para verme
efeninannesi4207 Tuqbaaa tamam canım öyle yapayım olmazsa. Onlar çocuklara göre ayrı mı satılıyor acaba
Tuqbaaa efeninannesi4207 yok ya normal küçük alıyorum 200 ml koli ile alıyorum sabah bi 6 içiyor bide öğle uykusunda veriyorum bide gece uyuyacgnda veriyorum bşka yok
Tuqbaaa Soydan26 bırak bence süte alıştır ben öyle yaptım 2 yaşından sonra mamayı bıraktık sütü alıştırdım onu unuttu
efeninannesi4207 Tuqbaaa ha anladım bende bakayım onlara. Benim oğlanda öyle günde 4,5 biberon içiyor
Esra-klgl2 Benim oğlum da 27 aylık bizde devam sütü veriyorduk çok şükür 1 haftadır bıraktık çünkü alışkanlık haline getiriyordu sürekli mama diyordu doktoru da aynısını söyledi bırakmanız lazım diye ne kadar erken o kadar iyi
Tuqbaaa Esra-klgl2 aman doktorlara kalırsa herşeyi bırakın yok şunu yedirmeyin bunu yedirmeyin benim kardeşim küçükken 3 yaşına kadar süt içmiş zaten yararlı bişey kemiklerini güçlendiriyor