rumeysatezcan Değerli annelerim, kızım 9 aylık oldu altta iki dişimiz çıktı. Üst damaklarda çok kabarmış , günlerdir ne gece ne gündüz uykumuz yok çok huzursuz sürekli ağlıyor. Sizin tecrübelerinize dayanarak sizce daha çok mu çıkmasına
defnemomm_ rumeysatezcan o kadar zor ki tam 2 aydır bu dişin içindeyiz benimki de 11 aylik ( bikac gün kaldı işte ) 9 aylıktan beri neler yasiyoruz neler.. evet bu diş insallah birkaç güne çıkarır degisiyor bu durum bence kimisi uzun sürer kimisi kısa . Rabbim yardım etsin insalalhh size bize 🥹🥹
rumeysatezcan Zlina öyle mi , inşallah çabucak çıkar yıpratıcı bir süreç. Ağlamalarına insan dayanamıyor , uyku desen sıfır 😔
Zlina rumeysatezcan gün gelecekte buraya bu dönemleri geçmiş zaman olarak okuyacaktım diyeyim siz anlayın :) 22 aylık suan ve daha yeni bitti dişler maalesef uzun sürüyor hiç uyumadan işe de gittim içimde parçalandı vs vs ama yaradılış gereği yapacak bişey yok geçiyor bi şekilde merak etmeyin :)
Zlina rumeysatezcan doktorun ve eczacının önerisiyle baybay night uykuya dalmaya yardımcı damladan veriyordum çok çok agrıları olduğun ve kesinlikle işe yarıyordu Araştırın isterseniz
rumeysatezcan Zlina çok haklısınız teşekkür ederim bir nebze olsun içim rahatlıyor aynı süreci geçiren annelerimle konuştukça , bir bakmışız seneye bu zamanlar ben de böyle şeyleri yazıyor olurum. Canları sağ olsun gelip geçecek elbet 🌸
rumeysatezcan defnemomm_ ay gerçekten çok yıpratıcı bir süreç hem anneler hem de bebekler için , alt dişlerde de huysuzluk vs olmuştu ama bu üstler kadar zorlamamıştı inşaAllah hayırlısıyla bu süreçleri atlatırız. Rabbim sağlıkla kolaylıkla çıkarmalarını nasip etsin. 🌸🌸
rumeysatezcan Zlina evet gece uyku damlasını gördüm ama yan etkileri filan birkaç formda görünce vazgeçmiştim etrafımda da bizzat kullanan hiç yoktu ama siz kullanmışsınız herhangi bir yan etki oldu mu veya o çok uykusuz anlarda uykuya geçişini kolaylaştırdı mı
defnemomm_ rumeysatezcan amiiiin canım 😇😇 bizim ilk üstler çıktı varsın gerisini sen tahmin et iki tane beraber çıktı üstten , sonra onun yemen yanındakiler , şimdi de alttan ikisini cikariyo yemin ederim alt üst olmus(um)uz.
Zlina rumeysatezcan şöyle söyleyeyim Allah bilir ama çocuğum doğmadan gelecek 3 yılını planlamış manyak bir başak burcu olarak pimpirik seviyemi siz düşünün 😀 Asla araştırmadan hiç bişey yapmam vermem etmem ama çevremde çok fazla kullanan var kuzenlerim arkadaşlar dahil. Doktorda önerince eczacılarda destek verince kullandım aşırı ağrısı olduğu gecelerde. Bi zararını görmedim hemde hiç. Uyku damlası zorla uyutmuyor uykuya geçişini kolaylaştırıyor tamamen bitkisel zaten tabiki tercih size kalmış asla illa alın kullananın vs demem ama bizde hiç bişey olmadı
rumeysatezcan defnemomm_ bizim de alt iki ikisi birden geldi 8. Aya girerken şimdi de üstler bu şekilde ne gece uykusu ne gündüz uykusu aralıksız ağlama gerçekten yıpratıcı bir süreç , mental olarak insan artık alt üst oluyor. Rabbim şu mübarek günlerde ve kandil gününde herkesin evladıyla beraber içinde bizim evlatlarımıza da sağlık huzur mutluluk versin 🌸
rumeysatezcan Zlina tabiki siz zaten öneri anlamında demediniz ben bizzat kullanan biriyle konuşunca size sormak istedim ama gerçekten bazen uykuya geçişi kolaylaştıracak bir şeye insanın ihtiyacı oluyor hepimiz insanız ve mental olarak yorgunuz yakın zamanda kaza geçirdim koluma plak takıldı vidayla beraber , anne babam hayatta değil kardeşim vs bana destek olup yükümü hafifletebilecek kimse yok ve uykusuzluk bedenin yorgunluğu hepsi eklenince insan artık kendini dermansız hissediyor ve verimli olamıyor. Ama sizin yorumunuzda çok etkili oldu temin edeceğim o damladan en azından çok bungun anlarda uykuya geçişi damla ile destekleyeceğim. Çok teşekkür güzel ve detaylı yorumunuz için 🤍
Zlina rumeysatezcan ayyy ayy gece gece ❤️ Allah yardımcın olsunnnnn en güzel günler seninle sizinle olsun. İyi bilirim o mental yorgunluğu, benimde öyle babam yok 10 yıldır omuzlarındaki yük erken yaşlanma sebebi:) Sabah 6 da kalkıyorum işe gidiyorum geliyorum yatana kadar kızımla oynuyorum beni çok özlüyor o yüzden tuvalete bile beraber gidiyoruz sıfır özel alan sıfır psikoloji vs vs vs. Ama inanın geçecek geçiyor bir şekilde bizlerde öyleydik büyüdük. He birde şuan hiç birimiz diş çıkarırken çektiğimiz acıları hatırlamıyoruz. Hep bunu diyorum kendime teselli oluyor belli işe yarar 😀
rumeysatezcan Zlina anne baba kaybı yaşayan insanlar daha erken olgunlaşıyor ve hayatın gerçekleriyle erken tanışıyor. Mekanları cennet olsun inşallah , çok haklısınız ve çok teşekkür ederim güzel manevi desteğiniz için hepsi bir süreç geliyor ve geçiyor Allah sağlık mutluluk versin de hepsi gelip geçecek💜