rmysgbs Kızlar 4,5 ay önce doğum yaptım ve reglim 7 gün gecikti. 3 kez test yaptım üçü de çok çok silik bi çizgi belirdi. Sizce hamile miyimdir bunu yaşayıp kan testinde gebelik çıkmayan var mı
Birbahargunu rmysgbs ne kadar silik bilmiyorum ama geçen adetim baya gecikmisti iki tane erken yaptım ikisinde de incecik çizgi vardı çok korktum ama sonra adet oldum inşallah sizin de öyledir
Elaumutunannesi rmysgbs iana sayfaya gel sol tarafta üst üste üç çizgi var orada. Resim yükle yazan yere tıkla. Resmi seç linki kopyala. En son mesaj yazdığım yere tıkla linki yapıştır öyle görünür canm
Elaumutunannesi rmysgbs sanki silik çizgi var gibi ama erken gebelik testlerinde prolaktin in seviyesi yüksek olduğunda da pozitif çıkabiliyorMuş. Bir kan ver cnm sen en iyisi. Adet tarigi ne zaman
Birbahargunu rmysgbs görseli yeni gördüm böyleydi benim de incecik silik iki tane yaptım farklı markalardan ama adet oldum iki gün sonra
iki_prensesannesi rmysgbs henüz daha hamilelik hormonu tam anlamı ile vücudunuzdan cikmadigi içinde silik çıkıyor olabilir bende ilk dogumumdan sonra böyle birşey yasamistim testte çıkmamisti en temizi kan testi . Bende size sorayım göğüslerim aşırı hasas ve kahverengi alan gözle görülür derecede artmış mide bulantım da var ama geri çekilme ile korunuyoruz hamilemiyimdir adetime 10 gün var
rmysgbs Elaumutunannesi 18 Ocakta olmam gerekiyordu. Doğumdan sonra 5 gün gecikme tekrar yaşamıştım ama sonrasında olmuştum adet. Şimdi hala olmadım
Elaumutunannesi dphnln Elaumutunannesi https://mutluresim.com/images/2025/01/25/1HJ3Hd.jpg. Benim de böyle çıktı baskana silik çizgi var gibi sanki
Elaumutunannesi rmysgbs acilde verebilirsin çabuk ta çıkar. Baş dönmem mide bulantısı var de yaparlar