Ecenur0 Kızlar merhaba oğlum 26 aylık çok zor yemek yiyor çok zorlanıyorum psikolojik olarak da tükendim ekran açıp yediriyorum ama buna son vermek istiyorum ne gibi öneriniz var neler yapabilirim
Femme1 Ecenur0 benım oğlumla 19 aylık oda öyle ekran olmadan yemez o yüzden konuşma yok kelıme çok az sizin nasıl
Mnli Ecenur0 benim iki çocuğum da çok iştahsız parmak kukla kitap okuma oyuncak konuşturma bilmece sorma ve her doğru cevapta bir lokma yedirme gibi yöntemlerle yediriyorum
ssydaa Ecenur0 benim de böyleydi önce izlediği videolardaki şarkıları söyleyerek yedirmeye başladım. Sonra sonra şarkıyı istememeye başladı. Genelde çok aç değilse yapıyor. Eline tutabileceği bir yiyecek veriyorum arada da ne yedirmek istiyorsam onu yediriyorum. Mama sandalyesi dışında çok kolay olmuyor. Bazen çok inat ediyor o zaman da aç değilsin demekki diyorum ve indiriyorum gelip gittikçe yiyor.
alexab Ecenur0 eline kaşık veriyorum bir yandan şarrkı listesi var onun sevdiği şarkılar onu açıyorum o oynayıp gülüyor ben de yemek yediriyorum. Benimkisi iştahlı zaten genelde ama bu ara dişlerden bazen yemek istemiyor o zaman yapıyorum bunu. Hiç ekran açmadım. 13 aylık. Sabah kahvaltısını kendisi yapıyor sulu yemekleri ben yediriyorum
umaytoss benim kız 18 aylık genelde önüne kitap açıp onu okurken yediriyorum sonra kendi yemeğe elle dokunmasına izin veriyorum o oyalanıken bende kaşıkla ağzına koyuyorum yemek ya da ortamı değiştiriyorum bazen balkonda ayakta dışarı bakarken yada gene kitap okurken bazen salonda ama genelde mutfakta kendi sandalyesinde oturur yer kesmeyen bıçağı var onu veriyorum onla kendi kesmeye çalışırken yediriyorum genelde ama kendi yemeyi istiyor eline alıp döke saça da olsa biraz öğrendi kaşıkla güzel pilav salata yiyorr
ozlemzmr_ Kızım 24 aylık bende aynı durumdan rahatsızım ya oyun oynarakta yediremiyorum sürekli bebe bebe diyo ikili kelime henüz yok ama tekli kelime cisim adları kişi adları hepsini söylüyor ikili kelime kurmasını nasıl güçlendiririm
iremnazshn Ecenur0 29 aylık ekransız çok zor yer valla yesin diye açıyorum büyüyünce zaten yemek yemek istiycek çok da takmıyorum şuan
zynprvlfsn Sizinle birlikte yedirmeye çalışın, aileyi izlesin. Biz ailecek yer sofrası seviyoruz, bebeğim bizimle alışsın diye mama oturağı aldım mama sandalyesi varken.