mero_81 sezerrrr benim elim ayağım oldu 9 aylık hala onda uyur sallanmadan asla uyumuyor kızım ayağımdada sallayamıyorum kendide sevmiyor 4 aylıkken filan almıştık tabi ondan önce eşektrikli salıncak vs aldıkta hiç işe yaramadı ben memnunum civilden almıştım
alparslan14subat sezerrrr gaz problemi vardır muhtemelen benim oğlum 14 şubatta bir yaşına girecek bizde sallanan beşik almıştık sallanmadan asla uyumuyordu ama colick bebeklerde bu var kanıtlanmış hatta sallanarak uyuyorlar Allah yardımcınız olsun 🤲🏻
alparslan14subat alparslan14subat bu arada sıfırdan farksız duruyor bizimki trendyoldan almıştım bebek iklimi markası içine özel ortapedik yatakta almıştım içinin yatağı çok çok ince bir süngerdi içim rahat etmedi dolapa satışa koydum bende isterseniz bakabilirsiniz
1demettt bende umut ederek aldim 1 aylık battaniyede sallanmaya bayılıyor ama hamak besikte yatmayi sevmedi ☹️ henuz kucuk diye mi bilemiyorum duruyor oylece
sezerrrr 1demettt ya ben hiç battaniyede sallamadım ama güzel yorumları var alayım deniyim dedim. Uyusun diye o kadar çok şey aldıkki
TulayGeriDon sezerrrr uyuyup derin dalınca yatağında alıyordum. Şimdi 9 aylık oldu. Geçen diş sancısının 5e kadar uyumadı. En son yine hamakta salladım öyle uyudu
Bibiskrem sezerrrr aynıydı oğlum sallamayi bırakınca uyanirdi Hamak beşik kesinlikle alın büyük kurtaricniz olur
sezerrrr alparslan14subat ya aslında benim dediğim hamak böyle bişi değil yanlış mı tarif ettim bilmiyorum ama fotoğraf yükleyemedim teşekkür ederim yinede
sezerrrr alparslan14subat ya aslında benim dediğim hamak böyle bişi değil yanlış mı tarif ettim bilmiyorum ama fotoğraf yükleyemedim teşekkür ederim yinede
TulayGeriDon sezerrrr inşallah 🩷 benim kızım battaniyede sallanarak sakinliyordu. Kolikti. Tek başıma mahvoluyordum. Hamak olunca rahat ettik