Minikprenses_1 Meme reddi ile savaş veriyoruz biberonda almıyor şırıngayla da zar zor yarı içine yarı dışına gidiyor içtiği kızlar siz nasıl besliyorsunuz az emip ağladığı için de karnı doymuyor sanırım huzursuz
Snowglobe Minikprenses_1 3 ay atağı yok . onu xorlamadan eğnlrdirerek emzirmeyi deneyin. Yatarak deneyin
dlnshn Minikprenses_1 benim kızımda 3 ay11 günlük ne mama ne meme istiyor uykuya geçerken çığlık çığlığa. Ayakta squat yaparak veriyorum mamasını öyle emziriyorum tabi beyaz gürültü açıyorum. Uykuyu ise rutin yaptım aynı saatlerde uyutmaya çalışıyorum yine piş piş ve beyaz gürültü ile kucağımda sallıyorum. Başka türlü uyumuyor
kubra345 Minikprenses_1 bizde aynı süreci yaşıyoruz şuan benim bebeğim sadece mama ile besleniyor doktora gittik doktorum sesiz sakin loş ışıklı ortamda yanında kimse olmadan yedir dedi yaklaşık üç haftadır böyle bi ara düzelir gibi oldu sonea yine başa sardı sizin ne kadar süredir bu şekilde
artikbiranneyim Snowglobe nasıl yok atağın allahını 3 ten beri yaşıyoruz, 3 ten başlayarak 5 olduk hala devam ediyoruz 😂
Minikprenses_1 dlnshn masallah uyku saatleri nasıl peki benim belim çok ağrıyor ya ara ara ayakta emzirmeyi deniyorum ama uzun süre kalamıyorum oturunca da anlıyor hemen mama içse en azından ne kadar içtiğini anlıcam şimdi biraz çekip çekiliyor doyuyor mu doymuyor mu aklım kalıyor
Minikprenses_1 artikbiranneyim valla ne o zaman bende anlamadım üç ay 15günlük ne yapacağımı şaşırdım artık
artikbiranneyim Minikprenses_1 yani ara ara düzelmeler oluyor yalan yok ama algıları açıldıkça çok farklı şeyler istiyorlar en cok beslenme ve uyku problemleri oluyor zaten
dlnshn Minikprenses_1 gündüzleri yarım saat max 40 dk uyuyor 2 defa sadece 😂 akşamları ise 18:30 dan sonra odaya giriyorum 8 de çıkıyorum 😂 sonra 2-3 gibi uyanıyo ardından emziriyorum sonra 1,5-2 saatte bir uyanıyor 7 ye kadar. Çok değil ama bu şekilde idare ediyoruz