prensesannesi1_ 9200 kılosu kız bebek kilo alımı ıcın denedıgınız ve sonuc aldıgınız tarıf yada sunu yedi kilo aldı dedıgınız besınler var mı ?
3kedili2bebekli prensesannesi1_ et ürünleri haftada 2 gün balık 2 gün tavuk 2 gün et 1 gün kuzu ciğeri her gün pilav türü (şehriye, basmayı,bulgur) her gün yoğurt peynir ve sebze
anonim9487 prensesannesi1_ benim kızım da oldum olaıs iştahsız. Neler neler denedim yok olmadı. En son 2 hafta önce bi macun aldım onunla açıldı biraz iştahı. 1 hafta hastaydı o haftada 500 grama yakın kilo verdi. Hastalıktan sonra macunu vermeye başladım yine 1 haftada verdiği kiloyu aldı
3kedili2bebekli prensesannesi1_ reflü taneli gıda yemeye engel değil ki 15 aylık olmuş artık bir uzmanla görüşün derim artık corbayla pureyle kilo alamaz 🥺
prensesannesi1_ 3kedili2bebekli pilav flan yemez sadece kucuk parcalar bolup zeytın ekmek tarzı seyler yıyor canı ısterse
3kedili2bebekli prensesannesi1_ öyle yiyorsa pilavı sevmemiş demek 😂 yada agzina bir anda çok taneli geldiği için olabilir yavaş yavaş alistirin yada uzmanla görüşün size daha iyi fikir verir ywrdimci olur
bebeklianneee prensesannesi1_ atom tarifi denediniz mi kızım onunla iyi kg alıyor doktor fazla buldu kg bıraktık alerjik bebek kızım birde
prensesannesi1_ bebeklianneee bızımkıde alerjık me yazıkkı o tarıfı cok dıydum ama cesaret edemedım ıcındekıler ıcın
bebeklianneee cemile161_ instgram da hastalanmayan çocuk sayfasında var tarifi bir yaş altı olduğu için bal yerine pekmez ekledim ben kesinlikle kg alımı olacak yorumlarda da okursunuz zaten