sadeturkkahvesi11 Kızım 10 ay 11 günlük köpek dişi mi geliyor acaba yoksa bu görüntü normal mı diğer köpek diş tarafı böyle değil köpek dişinin geç çıktığını biliyorum ama çok huysuz huzursuz gece kalkıyor sürekli anlayamadım biri yardımcı olursa sevinirim
anonim9487 sadeturkkahvesi11 biraz daha var patlamasına. Dişler damaklara oturuyor kabarması huysuzlanması normal. Bide dişlerin sırası yok genelde önler çıkıyor o yüzden biz sıra gibi düşünüyoruz ama herhangi bi dişi çıkabilir.
sadeturkkahvesi11 anonim9487 o diş mi var yani sırada çıkacak olan anlayamıyorum ben pek biraz beyaz ve kabarık geldi orası bana sadece yani bu yüzden mi huysuz diş sıkıntısı mı
anonim9487 sadeturkkahvesi11 alt dişleri çıktı mı ? Dişler geliştikçe damaklara yerleştikçe ağrı huysuzluk yapar bebeklere. Benim kızım ilk dşini 9+5 de çıkardı alttan ama köpekleri hep böyle kabarıktı. Sırası belli olmuyor dişlerin. Ama şu görüntüde patlamasına daha var
sadeturkkahvesi11 anonim9487 evet alt önler çıktı. bizim Hep böyle kabarık değildi köpek dişleri mesela üst diğer köpek dişi böyle değil