D_deniz kızlar bu giysileri aldım. Fotoğraf çekimi olacak. Benle çekileceği fotoğraf için beyaz ya da kırmızı elbiseye ihtiyacım var. Kilom var malesef ama vücudum düzgün. Elbise bulamıyorum alt kısmım kılo kaldı altı bol elbise yok mango koton gezdim
D_deniz 50krsvertirreekk kırmızıyı henuz almadım beyaz olan geldi bugün. Harika bşy bu fotoğraf siteden, burdakinden çok güzel yapmışlar. İçi kolları falan da komple astar ama yüzde yüz pamuklu.
D_deniz 50krsvertirreekk ya bi de işte bunlar fotoğraf çekiminde konsept fotoğrafları olacak. Foto çekimi yapacak yerdeki giysileri sevmedim çok eski. Koskoca istanbulda düzgün bi bebek fotoğraf cısı bulamadım
50krsvertirreekk D_deniz https://www.instagram.com/sehnazgumusogluphotography?igsh=Y2ZqOTZteXY5Z2w0 Görüştünüz mü?
D_deniz 50krsvertirreekk yok bura ile görüşmedim mecidiyeköy ve kadıköy den görüştüm. Bi mesaj atayım buraya
D_deniz tospikannesi_ valla almadım henüz kırmızıyı pembe bşy de olabilir aslında toz 💕pembe. Fotoğraf çekimi olacak stüdyo bir beyaz bi de kırmızı konsept olur diye düşündüm ama henüz elbiseyi görmedim panço mağazasında bakacağım bi