yuuuiutttt Evet kızlar size bir matematik sorusu her ay kenara 10 bin atarak ne kadar bir sürede ev alabiliriz acaba ev misal 4 milyon 😁
anfzya yuuuiutttt bunu hesaplamak biraz zor gibi yaa siz biriktirmeye çalışırken ev fiyatları olduğu gibi durmayacağı için ucu açık biraz ama 10 ama 15 sene diyelim misal Allah gönlünüze göre versin inşallah ☺️
femay yuuuiutttt siz o evi alana kadar o ev 4 milyon kalmayacak ama enflasyon vs yani birikiminiz yine az kalacaktır
pogacayanaginannesi yuuuiutttt her ay on bin atmaktansa her ay iki çeyrek alsan daha mantıklı olur çünkü Türk parası değer kaybetmiş durumda altın almak daha mantıklı çünkü ne zaman bozdurursan bozdur değer kaybetmez
Boncuk-anne yuuuiutttt ikiside arttığı için kabaca 33 sene çıkıyor düz bi mantıkla. daha uygun bi evi borçsuz 20 sene diyorum ben
olduolanlar Matematiğim hiç iyi değil ama 10 sene gibi geldi bana altın artıyor da ev de artıyor aşkım 😂
yuuuiutttt olduolanlar aynen ya valla kredi faizleri de çok yuksek en azından biriktirerek alabilirsek alırız yoksa çok zor valla herseyimizden kisacagiz biriktirmek için
Boncuk-anne yuuuiutttt güvenli olur mu Tam olarak bilmiyorum etrafımda alanlar gördüm ama bu Eminevim tarzı yerler böyle bir konuşsana belki aklınıza yatar En azından direkt evinize biriktirmiş olursunuz Tabii ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum ama
yuuuiutttt Boncuk-anne ben yorumlarına baktım çoğu kişi şikayetçi kimi 5 sene beklemiş daha çıkmamış yani ona da pek guvenemedik
Theodora yuuuiutttt kaynim soyle yapti kredi cekip altin aliyordu sonra kredi oduyorlardi falan o sekilde 3 senede aldi evin fiyati 7.000.000😁
femay yuuuiutttt ay ay sakın bulaşmayın. Kuzenim bulaştı 4 sene ödeme yaptılar hem ev sahibi olamadılar hem paraları pul oldu
Theodora yuuuiutttt vallahi bilmiyorum ki daha 1 hafta oldu evi alali pek bilgim yok kredi,faiz falan.