Okayss Bu aylarda bunu yaşayanlar deneyimini anlatabilir mi aşırı uykuya direniyor çok yoruyor son 1 haftadır
naznasel Okayss büzim 1 hafta sonra 17 haftaya girecek bizim 1 aydır öyle kafayı yicem çocuk uyumuyor uyusada ikidebir kalkıyor
ezgimert O aylarda uykuya direnme var oğlumun 20 gün sürdü beşiğe koyduğum gibi ağlıyordu öğlende az uyumaya başlamıştı
tombikinannesi Okayss benimkide aynı 18 aylık. Normalde oyun oynamaz bana yapışır uyutmaya götürünce oyuncaklarıyla oynuyo 😂
Okayss tombikinannesi aynııı öyle yatakta oyun oynuyor ya normalde benim bebeğimde saati gelince benş uyut diye ağlar
Aryamlinamom Okayss 18.ay atağı en büyük uyku gerilemesi en kötüleriydi birde azı dişleri çıktı 1 ayda zor toparladık,biraz sabır sadece zorla uyutmaya çalışmayın daha çok terse tepiyor yani bizde öyleydi zamanla düzelecektir
Frostyson Aryamlinamom Benim oğlumda 18 aylık 1 haftadır ne yaşadığımı bilmiyorum . Geçenlerde gece 12 de uyudu sabah 6 kalktı 10 da uyudu 2 de uyandı gece 12 uyudu 10 da uyandı ve gece 11 e kadar durdu . Bugünde aynı şekilde uyumuyor gece 2 kez kalkıp 1 saat çığlık çığlığa ağlamasını dindirmeye çalışıyorum aç mı biyeri mi ağrıyor gazı mı var diye psikolojim bozuldu .
Okayss Aryamlinamom Bizde zar zor toparladık doğdu doğalı ilk defa böyle bi şey yaşadım ne yaşadım anlamadımda zaten çok zordu
Okayss Yasemn888 1 ay sürdü ne yazık ki bizim ki Allah sabır versin inşallah çok çabuk atlatırsınız çok zor