anneolmak123 Sizce anneler 13 haftalık ama doktor bir aya belli olur dedi bacakları oturuyor gibi kapalıydı
Minel-inannesi anneolmak123 başlığı görünce kiz diye icimden gecirdim😊 rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
anneolmak123 Minel-inannesi peki görünce ultrason görüntüsünden ne anladın 😂 bazı anneler tecrübeli oluyor
TulayGeriDon anneolmak123 birincisi içime doğdu. Genelde yanılmam Yanıldığım da olur ama genelde tutar. İkincisi benim kız da böyleydi. Secde pozisyonundaydı ve ayaklarını bağdaş oturur gibi yapıyordu. Ayrıntılı ultrasonda bile kız olduğunu göremedik. Çıkıntı yok kız galiba diye ilerledik. 28. Haftada ayan beyan gösterdi 😁😁
Minel-inannesi anneolmak123 ay ben onu hic bilmiyorum ya☺️ ama benim kizda kapatirdi bacaklarini, hep sirti dönük olurdu. Yuzunu te 6.ayda gosterdi zilli 😃
yonatmehtap Öncelikle eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun Temenni bu yönde🫶 ama banada kız gibi geldi çünkü erkek ultrason resimleri daha kemiksi yapıda olur örnek olarak kendi oğlumun ultrasonu göstericem
anneolmak123 yonatmehtap yonatmehtap Allah herşeyin sağlıklı hayırlısını versin bizlerşnde gönlündekini versin ❤️🙏🏻
serife_krtkn anneolmak123 canım çok erken bence daha benim dusuncem bende 2.hamileligimde devlete gidiyodum doktorum bana 21 haftalikken tam kesin söyledi ama ben merakdan en iyi bi özel doktora gttim bana 15haftalikken kesin kız dedi ama kendi doktorum 21haftalikken erkek dedi ve şu an 9bucuk aylık oglum var sağlıklı olsunlar da erken cnm daha
anneolmak123 serife_krtkn sağlıkla hayırla gelsin allahtan istemek sınırsız sonuçta kız da erkekte hayırlısını versin bir kızım var inşallah bir oğlum da olur hep hayalimdi 🤲🏻🙏🏻🤲🏻 Allah can sağlığı versin
yonatmehtap anneolmak123 amin canım benim Rabbim gönlündekini hayırlı ise ömrünüze nasip eylesin canı gönülden diliyorum. İnsan olmayan meyveyi istemez mi benimde 1.5 yaşında oğlum var ilerde birde kızım olursa neden olmasın
anneolmak123 yonatmehtap amin amin Allah sesini duysun canım istemekte karşı gelmeden Allah’a normaldir yani bizde öyle istiyoruz inşallah beklediğimiz çıkar hayırlısı ve sağlıklısıysa inşallah sizinde bir kızınız olur hayırlısıyla🩵