Deletedmom192 Merhaba kızlar, ankarada bebeğini oyun grubuna götüren varsa nereye götürdünüz deneyim paylaşabılır mısınız 11aylık bebek ıcın Sımdıden tesekkurler
aryig Deletedmom192 yer olarak neredesiniz bilmiyorum ama ben Batıkent’te tinimini kids’e götürdüm yaz boyu çok memnun kalmıştım oğlum kreşe başlamasa devam ederdim 🌸 bu arada 11 ay bence oyun grubu için küçük ama yine siz bilirsiniz 😊
mervebb Deletedmom192 bizimkide 1 yasında happ kids var sincanda orayi dusunuyorum giden arkadaslae varsa belki bilirler artik evde cok sıkılıyo
Deletedmom192 aryig yer bana fark etmez her yere gotururum yasıtlarınj gorunce ne yapacak merak edıyorum o sebeple gıtmek ıstıyorum aslında
Deletedmom192 mervebb sımdı bır yerle konustum oyum grubu degılde muzık grubuna goturursenız daha verımlı olur dedı
Uraztos mervebb ben götürdüm iki hafta önce. Oğlum yaşıtlarıyla oyun oynadı evet sadece bu yüzden fiyat da çevreye göre uygundu ama haricinde etkinlik olarak pek bir şey yoktu. Yaş grubuyla da alakalı olabilir ama sahibi olan kişi eğitimci değilmiş zaten hobi amaçlı açmış içerisi altın günü gibiydi