gizemmayy Bebeğim 4 aylık , Ne gece ne gündüz emmeden uyumak imkansız hale geldi. Bunun önüne şimdiden geçmezsem ilerde daha da zor olacağını düşünüyorum. Herkes uygulayıp başarılı olduğu yöntemleri , tavsiyeleri yazabilir mi ?
SerraD-1823 gizemmayy 1 yaşın da biz de aynı durumdayız. Emdikten sonra mutlaka kucakta ayakta gezinerek uyuyordu. Artık belim ağrıyor ve kollarım tutmuyor diye kucakta salanmayı bırakıp yatarak emzirip uyuyunca yanından kalkıyorum. Ama şimdi de benden başka kimse uyuyamıyor. Karnı tok olsa bile emmek için beni istiyor ve zorlayıcı oldu. Bende burda bekliyorum
ElifciginAnnesi gizemmayy meme reddinde bende emzirerek uyutuyordum bır haftadır alıştı beşiğide istemiyor ama karmı toksa ayakta sallanıp uyuyor emzik alıyorsa memeden çekip emzik verelebilir hemen benim bebeğim emzik alıyordu bir iki haftadır onuda almıyor gece bile defalarca meme istiyor 5 6 kere kalkıyor ıkı gündür 🥲
burchh gizemmayy uyku saatinden once karnini doyur memede uyumasina izin verme uykuluyken memeye alma yani. Ben 9 aylikken memede uyutmayi birakmistim tabi 4 aylikken nasil olur bilemiyorum ama sanki daha kolay olur gibi geliyor. Kucagimda sallayarak uyuttum sonrasinda kucagimda sabit durarak uyutmaya başladım. Sonra oturarak uyutma asamasina gectim. Djdjd bayagi bir suredir ya yaninda yatarak uyutuyorum ya da salanan koltukta kucagimda müzik açıp uyutuyorum. Yaninda yatarak uyuttugumda bende uyudugum icin onu sevmiyorum😀
bsrnrern Ve sırf bu yüzden saat başı uyanmaya başladı geceleri 4. Ay atağından sonra şu an 6 aylık uyku eğitimi almayı düşünüyorum
ElifciginAnnesi ElifciginAnnesi meme reddini şiddetle yaşayınca bana yeterki emsin gibi geliyor ama geceleri daha zor
gizemmayy Emzik alanların işi çok daha kolay benimki emzik de almıyor. Çoğu kişinin problemi bu , herkesin uyku eğitimi alabilecek durumu da yoktur belki. Alıp da deneyimleyen keske paylaşsa burda.
babybabyt gizemmayy bebeğiniz daha 4 aylık onun gece gündüz emmek istemesi kadar doğal ne olabilir… Oğlum 1 yaşına girecek hâla, geceleri 3 4 kez min. Kalkıyor emziriyorum. Sizinki daha muhtaç şuan o duyguya. Ama ben uykumdan düzenimden ödün veremem meme emmesin bıraksın derseniz bile çok zor bu ayda geceleri onun için bir sığınak gibi meme.
gizemmayy babybabyt Engellemek istediğim şey emmesi değil , emerek uyuması . Bunu ayırt edersek isteğimi anlatabilmiş olurum gibi geliyor 🙏🏻