ilayda1003 Kizlar günde bir kez hipp mama başladım iki gün once bebeğime bugün çok yoğun yesilimsi kaka yapti normal mi
serapdk ilayda1003 Yeşil kaka annenin beslenmesiyle, bebeğin burun akıntısından vs oluyor. İlk bende korkup hastaneyi ayağa kaldırdım 😂 çevremdeki her anneye sordum. Yeşil tamamen normal 🌺🧿❤️
Cihangirsmom_ ilayda1003 evet formül mamalar yapıyor bizimde öyle doktor söylemişti mukuslu ve kanlı olmadığı sürece sıkıntı yok canım için rahat olsun
Cihangirsmom_ ilayda1003 doktora gözükün mutlaka. Emzirdiğiniz için belki yediğiniz veya içtiğiniz birşey dokunmuşta olabilir. Ya da alerjik olabilir
Kbranr5 ilayda1003 ben de yeşil kakayla ilgili başlık açmıştım 4 aylıktı o zaman demir ilacına başladığımız da olmuştu. Hala yeşil yapıyor ara ara sarıya dönüyor ama normalmiş yeşil kaka ben de hipp kullanıyorum mamanın arttığı dönemde kaka rengi hemen yeşil oluyor
yeni_anne__ Kbranr5 merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın lütfenn bebegim 2 aylık ve ve mama tüketiyor yeşil kakası varr ilk biŕ kaç gün önce turuncunun içinde vardı hafif bir şekilde sımdı daha belirgin bir şekilde yeşil kaka yapıyor ne yapmam gerekiyor
Kbranr5 yeni_anne__ benim bebeğim demir ilacından sonra yapmaya başladı 8 aylık şu an hala yeşil yapıyor doktorumuz normal dedi ama siz de bi doktorunuza sorun isterseniz