shiningmother34 Evet kızlar gelmiş geçmiş en iyi diziniz hangisiii🥰 yani böyle bitirmenize rağmen defalarca izlediğiniz? Benim Lale devri /Asla Vazgeçmem/ Adanalı/ Muhteşem Yüzyıl
nisahira25 shiningmother34 İstanbullu gelin 🥰 onlarla ağlayıp onlarla güldüm en beğendiğim dizi olabilir
Birdunyabircennetannesi shiningmother34 Aşkı memnu Aşk yeniden 7 numara İçerde Kadın Kara para aşk Kayıp Hepsini sürekli başa sararak izlerim şuan içerdeyi izliyorum
ecrinnigar Gönül dağı, Gassal (Bitmiş olsa da Yargı, Kardeşlerim, Sefirin kızı ve Ateş kuşları)bunları tekrar tekrar izlemekten hiç sıkılmıyorum ☺️
ecrinnigar ecrinnigar ha bir de Diriliş Ertuğrul u bitirdik, Kuruluş Osman’a da başlayacaktık ama hep araya başka şeyler girdi başlayamadık bir türlü
melenbeg Ezel, poyraz karayel, kuzey güney, Leyla ile mecnun, galip derviş, yaprak dökümü ve son yaz 😂 bunları tekrar tekrar izledim
busrara12 shiningmother34 arka sıradakiler Kadın isterse Muhteşem yüzyıl Cennet mahallesi 😂 Hayat devam ediyor
AnnaGloria shiningmother34 ezel / yaprak dökümü/ behzat Ç / Dila Hanım / Ramo 🤣/ umutsuz ev kadınları / Avrupa yakası / son yaz / muhteşem yüzyıl / yasak elma