Pdanne12 Kızım emerken karnindan pat pat sesi geliyor. Özellikle gece guruldama artıyor ve bundan dolayı huzursuz olup uyumuyo saat başı uyanıyo. Benzer durumda olan var mı? Neden kaynaklanıyor olabilir?
amansallagitsin Pdanne12 gazi var emerken hava yutuyordur yada ek gidada verdiginz besin gaz yapiyor olabilir sizin yediklerinzde yapablr.
Pamukpasta Pdanne12 ek gıda başlamıştır süt ürünleri alerjisi falan var mı acaba. Benim bebeğimde süt ürünleri alerjisi var emerken guruldama oluyordu
rabiaarazsu Pamukpasta Pdanne12 benimki 7 aylığı geçti hala gurulduyor karnı huzursuz sürekli probiyotik başladım düzeldi probiyotik bıraktım yine başladı sonra kendiliğinden geçti bu aralar yine başladı süt emerken özellikle guruldama oluyor gazını da çıkarttım altına da yaptı ama hala da var guruldama huzursuz ve süt emerken geri çekiyor kendini guruldama yüzünden
Pdanne12 amansallagitsin sürekli böyle ama. 8 aylık bebek gazını rahat çıkarması gerekmez mi bana normal gelmiyor☹️
Pdanne12 Pamukpasta evet çoklu besin alerjisi vardi ama geçti alerjisi. Kan ve mukus yok şuan ama guruldama var iste. Gazdan uyuyamıyor geceleri
Pdanne12 Pamukpasta öyle mi. Ne kadar sürede geçermiş peki:( biz çok zorlanıyoruz gece uykularımız mahvoldu
Pamukpasta Pamukpasta ek gıda başladık biz 3 ay oluyor hemen hemen süt ürünü tuketmiyorum su anda daha iyi bagirsaklari
Pdanne12 maygirl emmesi normal aslında hava yutmuyo sakin emiyo. Ek gıdada da gaz yapan seylerden uzak duruyorum aslında. Lifli besinler vermeye çalışıyorum daha çok