elifbiliz Instagram bunlarla dolmuş taşmış . Eskiler çok kullanırmış , birden patladi gitti . Herkes de çok memnun yıllarca kullananlar bile varmış . Doktora danışmadan kullanmak doğru olmaz tabiki , ama yorumlarınızı merak ediyorum .
bhrsy elifbiliz merhaba bende aldım ancak ateş için sulandırıp denedim ama etkisi olmadı yinelemeye cesaret edemedim tiroit fonksiyonlarını etkiler diye alternatif tıpla ilgilenen doktorlar olsa daha iyi olacak :)
Nur3961 elifbiliz ben kullaniyorum 3 yaşında oğlum şuan 2 senedir hayatımızda iyot Çocuğuma ilk bir yıl hariç ateş düşürücü bile vermedim hep doğal yollarla çözdüm iyotu da mesela kreşe başladı öksürüyor hafif bugün Hemen iyot kafesi yaptım bugün sırtına yarın da yapacağım ve duruma göre ilerleyecegim 1 yaşından beridir de hasta olduğunda grip gibi organik bal içine zencefil ve sarımsak rendeler veririm Bir haftadır kreşe gidiyor bu karışımdan verdim grip yok ilk zamanlar çocuklar kreşe gidince çok hastalaniyor biliyorsunuz Bu arada iyotu ateş için de kullaniyorum suyuna bir kaç damla damlatip iciriyorum
Hatice_mirac_miray hayat6 hayır bebeğime değil 4 yaş kızıma vede 10 yaş oğluma kullanıyorum 6 aylık bebeğim var ama onun için çok erken bence siz kullanın anne sütünden alır bence ben kendimde içiyorum lakin hasta olacağımı düşündüğüm an içiyorum bebeğime hiç kullanmadım
Hatice_mirac_miray elifbiliz 6 ay ama bebeğime kullanmıyorum ki kullanacak olsam suan içirmem için çok erken sadece kafes olarak kullanırım Suan kullanacak olsam
citlembik2905 Bugün 2 saat bunu araştırdım ben de denk gelince. Ve herkes çok memnun olduğunu yazmış. Ama cesaret edemiyorum 1.5 yas oglum için. Öksürüğü 2 kullanımda kestiğini yazmışlar.
elifbiliz citlembik2905 benim bebeğim 5 aylık daha . Bebekler için kullanım hakkında kimse yorum yapmamış . Öksürüğü var , bronşit ya da alerjisi yok . Herşeyi temiz sadece öksürüyor . Anne olarak üzülüyorum elbette . Doktora gidince soracağım iyotu çünkü hava ve alerji ilacindan başka birşey vermiyorlar
citlembik2905 elifbiliz evet ben de tam anlamıyla bir açıklama göremediğim için emin olamadım. Sizin bebeğiniz çok daha küçükmüş. Kesinlikle doktora danışmadan kullanım saglamayin.
Mnli elifbiliz ben yıllardır kullanıyorum kayınvalidem eczacılık mezunu azerbaycanda yaşıyor onlardan öğrendim ama doktorum bebeklere kesinlikle önermiyor kana karışma ihtimali varmış ve dr dedi ki eskiden sezeryanda anneye sürülürdü o bile kalktı çok riskli pandemide patladı ilk türkiyede aslında ama yanlış kullanımı tirodi falan kötü etkiliyor
58vildan 4 yılı aşkındır kullanıyorum. Troidim uçmadı. Çocuklarımında. İkinci oğlum doğduğunda çok akciğer enfeksiyonu geçirirdi (kalp hastalığından) o dönem arkadaşım göbek deliğine sulandırarak sür demişti hocanın sayfasındada öyle yazıyodu. 1e 3 sulandırarak sürdüm. Çok faydasını gördüm ilerleyen dönemlerde de hava olarak verdim. Şimdide geniz akıntılarını farkettiğim an 2-3 damla koyup sularına içiriyorum. 4 yıldır bize eksi bir etki etmedi