sleepnessnami estağfirullah buradan yazmak zor oluyor. Keşke ses kayıt özelliği gelse 😀 evet bebeğiniz uyuyor siz konuşuyorsunuz. Örnek bir metin yazayım
bebeğim,
Seninle birlikte bu dünyada huzur dolu bir uyku düzenine geçiş yapmaya niyet ediyorum. Seni anlıyorum, sana güveniyorum ve seni sevgiyle kabul ediyorum.
Bedenin ve ruhun rahatlamayı, sakinleşmeyi ve huzur bulmayı hak ediyor. Şimdi omurgandan başlayarak tüm vücuduna yayılan bir huzur dalgası hissediyoruz. Omurgandan gelen, seni rahatsız eden tüm huzursuzluk ve uykuya direnç enerjilerini sevgiyle serbest bırakıyorum.
Omuzlarından, kollarından ve sırtından akan her türlü gerginliği toprağa teslim ediyorum.
Kalçalarından, bacaklarından ve ayaklarından geçen tüm huzursuzluk ve rahatsızlık enerjilerini akıp gitmesi için özgür bırakıyorum.
Şimdi bedeninde sadece huzur, sevgi ve sakinlik var. Sen güvendesin.
Her nefes alışında biraz daha gevşiyor, rahatlıyor ve uykuya dalmaya hazırlanıyorsun.
Sana şunları söylüyorum:
• Sen güvendesin, benimlesin.
• Omurgandan ayaklarına kadar tüm bedenin rahatlıyor.
• Tüm gerginlikler akıp gidiyor ve yerini huzurlu bir uykuya bırakıyor.
Bu gece boyunca güvendesin, sevgiyle korunuyorsun. Ben de bu süreçte sabırla, sevgiyle ve huzurla seni destekliyorum. Seninle birlikte ben de huzurlu bir gece geçirmeye niyet ediyorum.
Bu gece hem senin hem de benim için kolay, rahat ve huzurlu geçecek. Sevgiyle uyuyacağız, sevgiyle uyanacağız.
Ben chatgbt yazdırdım siz kendi cümlelerinizle yazabilirsiniz. 3 kere okudum ben her gece. Bebeğe dokunmadan. Kısık sesle. Bu uyku için mesela değiştirip başka şeyler için de böyle kendiniz hazırlayabilirsiniz. Kitabı okursanız çok daha iyi olacaktır