MTkutay Kızlar şimdi baktım da güya indirim var ama herşey aynı fiyatinda hatta daha pahalı (bebek ürünleri için yazıyorum ) seelpy ıslak mendil bir paket 5 lira zaten indirimde ki haliyle alınca bir paket 4 lira 70 kuruşa geliyor 30 kuruş indirim olmuş oluyor bezler de aynı şekil ben göremedim yani gören arkadaşlar varsa bizi aydınlatsın😁
Meltem1 MTkutay aynen bende baya inceledim indirim göremedim Cuma günü eşim diyor bakalım o zaman belki olur bekliyorum 😊
kayitci MTkutay Buyuk para tuzagi walla hic inanmiyorum bu indirim haftasina insan kaziklama haftasi onun icin blackfriday zaten
MTkutay Meltem1 bende cumayı bekliyorum bez stogum bitmek üzere iyi bir indirim olursa bez stoğu yapcam 😁
MTkutay Aesma adı indirim olunca insanlar girip bakıyor görünce de dayanamayıp alıyor markalar bunu kullanıyor bence 😂
MTkutay [bilinmeyen] bilmiyorum da bende gördüm böyle bir post ordan dolayı girdim baktım ama hüsran 😂
Meryemdeveci MTkutay ben bu akşam girdim buldum bir indirim 220 adet sleep bez 100 tl bana uygun geldi hemen aldım
Miranailim Trend kotonda indirim var gerisini bilmiyorum kiyafet aldim çok ucuz ve güzel. Gerisini bilmiyorum güvendiğim marka koton olduğu için ordan aldim